hangi serveri seçmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Hariiibooo tarafından 6 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hariiibooo

Hariiibooo User

Oyuna yeni başladım hangi serveri seçmeliyim hızlı gelişebiliceğim ?

2. Her server aynı. Sana Türkiye sunucuları seç dixekler ama heo bot ve hileci dolu. Bot çözüm bulana kadar oynama derim emeğine parana yazık benim kurmay albay hesabım sıralamada onu bıraktım nasılsa adam beni geçicek ben 1ay da uğraştığımı adam max 1 haftada yapıyor kurmay albay elden gitti zaten albayda yakında gider.

3. dıbla

dıbla User

kardeşim ben 2 gaftadır mx1 severinde sıfırdan actım hesap kasyorum beklerim oraya.......

4. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

Öncelikle yaşadığımız yerden kaynaklı en çok tavsiye TR sunucuları üzerine olacaktır diye tahmin ediyorum ki bunda haklılar da, şu an için en canlı sunuculardan TR sunucuları, bildiğim kadarıyla alman sunucuları da aktif ancak iletişim rahatlığı açısından TR sunucularını tercih ederim. Ancak çok canlı sunucu olması size yardım edebilecek kişi sayısının artması yanında, gelişmeniz konusunda sizi zorlayacak oyuncuların da olacağı anlamına gelir. Benim düşüncem doğru kararı sizin vereceğinizdir, eğer bol savaş istiyorsanız ve zorlukların üstesine gelmek hoşunuza gidiyorsa TR sunucularını, yok ben daha çok yeni başlayan arkadaşlarımla TR'ye nazaran daha sessiz sakin sunucularda takılmak istiyorum derseniz İskandinavya ve benzeri sunucularda başlamanızı öneririm. Konunuzun bölümünü daha çok geri dönüş alabilmeniz ve forum düzeni açısından "Yeni Başlayanlar" bölümüne taşıdım. Bu konu başlığı altında diğer arkadaşlarımızın da yorumlarını alabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  5. Açık artırması ucuz olan bir server seçmek mantıklı.;)

6. İASIK

İASIK User

Katılıyorum ekonomisi düşük bir server lazım ki çabuk gelişilsin.

7. Agır_TR

Agır_TR User

tr1 egel tr5

8. Charon80

Charon80 User

gemiyi geliştirdikten sonra, kesecek adam bulamayınca napacan? boş severde oynamak neye yarar?