hangi serveri seçmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve David_Parker tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. oyuna 4 yıl sonra tekrar başladım.sizce hangi serveri ve o serverde hangi şirketi seçmeliyim?

2. rütbesi sıralaması en kolay tr serverini bul ve başla

3. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

TR5 EİC Güzeldir :)

4. sen hangisini önerirsin?

5. Türk serveri dışında İsk8 yani global amerika 4, ya da İskandinavya 1 öneririm... Türk serveri olarak da Tr6...

6. iskandaniva1 e gel vru ol. full türk server. yabancı yok denecek kadar az. :) vru iyi isk1 de

7. kaansakal

kaansakal User

İskandinavya 1 pişmanlıktır...

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ya tr ve global avrupa serverleri dışında kesinlikle birşey seçme

9. Açık arttırma fiyatlarını düşük olduğu,fazla 5-3 gibi önemli haritaların dolu olmadığı yada fazla sağlam adamların bulunmadığı bir serveri seç.Kesinlikle Global 1-2-3 veya Tr1 gibi serveri seçme.Çok pişman olursun!

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kesinlikle çok yanlış düşünüyorsun ben hiç katılmıyorum tr1 de başlama tamam alışveriş çok pahalı olabilir ama en iyisi kalabalık serverlerdir neden diye soracak olursan ya elbet birgün gelişeceksin sonra boşseverde kesecek gemi bulamıyacaksın ne anladın o vakit istersen general gemisine sahip ol baskında adam bulamadıktan sonra ne anlamı kalır ki

11. kendi adına konusuyorsan bilmem. ama bn kendi adıma söylüyorum çok iyi isk1. irisi40m e alıyorsun. git tr1 de iris alabiliyon mu 40m bakayım. aegis max 600 mil

12. kaansakal

kaansakal User

Valla sana vereceğim cevabı bir üstte @GLADYATÖR vermiş.Aynen katılıyorum ona.

13. peki server degistirmek nasıl oluyor ? yeni bir hesap mı açıyorsun yoksa aynı hesap taşınıyormu

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

şuan tr6 da oynuyorum ama tr1 de gemi açmadığıma bin pişmanım çünkü her ne kadar tr1 pahalı olsada en çok oyuncu orda ve bana göre e zevkli serverde tr1 dediğin serverde adam bir gemi açsın 1 haftada sklabı full yapar ondan sonra taş satarak günlük en az 20mil kredi yapar zaten 2 günde bir bir iris alır 2 haftada fuller irisleri lf3leri bu şekilde daha sonra baskına çıksın bakayım kesecek adam bulabilecekmi en azında kalabalık serverlerde gece girsen bile adamlar oluyor

eyvallah kardeşim :)

hayır, aynı hesap taşınmıyor sen başka servere geçersen en baştan başlıyorsun ama istediğin zamanda eski serverdeki gemine geçebiliyorsun ama bir serverdeki gemini diğer servere taşıyamıyorsun

___________CAN bunu beğendi.
  15. Türk server seçmeni öneririm...

16. @GLADYATÖR Kesecek adam elbette bulursun, İsk1'de büyük klan savaşları oluyor ve baya eğlenceli oluyor. Sonra GLobal Amerikada 1. klan herkesle savaşta, onlarla çok eğlenebiliyorsun vs. vs.

17. global avrupa 2 mmo kesinlikle. servere gündüzleri tamamen hakim çok rahat kasılır oyundan zevk alırsın alışveriş fiyatları da makul düzeyde

18. Bu falcon olayı bittikten sonra siz gelin bi TR1'e en bol oyuncu burada olacak .. Evet biraz pahalı ama en kral serverdir .. O bugdan sonra haritaların doluluk oranları %90 civarında artacaktır .. Az oyunculu serverlerde geliştikten sonra hiç birşey yapamazsın kesecek adam kalmaz sırf kasılırsın daha da birşey yapamazsın ... Bol oyunculu bir server seçki oyunun tadını alasın ...

GLADYATÖR ve ___________CAN bunu beğendi.
  19. İngilizcen iyi bir düzeydeyse US4'e gidebilirsin.

Açık arttırması ucuz bir server arıyorsan TR4'e gidebilirsin. (Iris 30-40m arası değişiyor en son gördüğümde)

İyi oyuncularla takılmak istiyorsan TR3'e gidebilirsin (Dikkat : adLt klanı belirsiz bir zamanda kasılırken seni kesebilir. Ama zamanında mükemmel oyuncular buradan geçti Bkz : Jack Sparrow)

'------------------------------'

Arkadaşlar yanılgınız var , İsk1'de yabancı normalde dolu. Ama zaman farkı var ülkeler arası. Yani bizde gündüzken onlarda gece oluyor. Yada başka bir saat.

O yüzden oraların açık arttırması ''BİZE GÖRE'' ucuz.

Saygılar ...

LOONIE TUNES

20. Tr1 oynuyorum bende.Belki pahallı vb. ancak bencede en kral server dır.En büyük savaşlar geçiyor burda bana görede en kral server.

Chat vb. türkçe olmaması bile bana rahatsızlık verir , o dili bilsem bile.

GLADYATÖR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.