hangi serveri seçmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve David_Parker tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

kesinlikle ihalesi ucuz serverler seçilmemeli ♠¯¯¯¯VARYEMEZ¯¯¯¯♠®♠ ve
    ___________CAN arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum biraz pahalı olsabilir ama her zaman zor en güzel ve en zevklidir şuan tr6 da hesabım var bir yandan tr1 de olmadığına üzülüyorum bir yandanda tr serveride olduğu için seviniyorum yani şuan bir gemi açsam kesinlikle tr1 de açarım

2. Kesinlikle katılıyorum şuan İnt1'de oynuyorum ve o kadar pişmanım ki Tr1'de oynamadığıma

3. tr5 eıc acemi binbaşı 128k puan genelde 127 k ve 130k arası geçiş gidiş ler oluyor

4. Ancasin

Ancasin User

Tr5 eic acemi binbaşı için 128 bin mi istiyor? Ben tr1 eic de 170 binle üsteğmenim :D

5. tr1 eicte 251 bin rütbe puanıyla üsteğmenim :D rezillik yahu :D

___________CAN bunu beğendi.
  6. Rütbesi ve sıralaması en koaly tr serverlerini tercih etmelisin TR1 TR2 ve TR3 ü kesinlikle önermiyorum

3 yıl önce tr3 de venüste binbaşı 135 bin istiyordu :D Şimdi 800 bin civarı istiyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2014
  7. Ancasin

Ancasin User

Üsteğmenliği de zar zol aldım acemi yüzbaşı için 260 mı ne istiyodu :D

8. TR1 MMO binbaşı 1.030.000 istiyor ... Ama rütbeye takılma sen yinede doluluk orana en yüksek serveri seç sonra pişman olursun ...

9. tabutçu99

tabutçu99 User

bence orta olanı seç çok olanda kasılmak daha zor olur hep

10. En son ne zaman gördün bilmiyorum ama TR4 yeterince pahalı bi server iris 90 civarından aşagı gitmiyor, LF3-BO2 yi 35-40 a alırsan şanslısın demektir.. TR1-2-3 kadar pahalı server değil ama ucuz da değil. Ayrıca VARYEMEZ e sonuna kadar katılıyorum yaratık kesmekle iş yürümüyor baskına adam lazım.

11. tabutçu99

tabutçu99 User

70 m iris tr4 de

12. İnt1'de Acemi Binbaşı 2m istiyor

13. valla oyuna para yatırabiliyorsan zor ve aynı zamanda dolu serverları seç ama yok ben oyunafazla para yatıramam diyorsan yeni serverlara yönel yani düşün mesela gittin tr1 o kadar fulun arasında para harcamazsan oyuna klasik 8 iris gemiyle ne yapabilirsin hiçbir şey ihaleler bile çok pahalı o yüzden ekonomik durumuna göre karar ver yok ben çok para yatıramam diyorsan yeni ve zorlu olmayan serverları seç global ve tr serverlarından seçersen iyi olur

14. Günde en az 20 mil :D Diğer yazdıklarına bir şey demiyorum ama yeni başlamış biri günde en az 20 mil nası yapsın onun için citadel lazım pet lazım modül lazım :D

Tek sebebi saat farkı değil, oyuncu sayısı tr serverlarına göre az olmasının da etkisi var.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2014
  15. globola avrupa 6 gelin ama eic iris 30m lf3 20 m alirsin goli 1m cok ucuz turk arkadaslarimiz bekliyorum

16. Şahsen ben ABD Doğu 3 serverinde oynuyorum. Ama server ne kadar ucuz olursa olsun, oyuncu sayısı az olursa zevkli olmuyor be :) Bizim serverda cubiye dalana dalıyorlar yani zevkli değil.

17. ByArcher

ByArcher User

Merhaba

GLADYATOR arkadasımız BİRAZ haklı mesela full elit gemin oldu baskına gidiyosun adam yok klan savası yok bişi yok verdegin zamana yazık ama bol oyunculu bı server secersen sadece ihalede biraz zorlanırsın ama zaten oda işin tuzu biberi :) . GLADYATOR e surda katılmıyorum bende TR6 oyuncusuyum zamanında TR4 te de oynamıslıgım var ama hıc bi serverden TR 6 daki kadar zevk almadım ayrıca oyuncusuda sanıldıgı gibi az deyil gayet iyi oyuncusu var sureklı yeni gemiler var ayrıca bskına gittiginde sureklı adam buulabılıyosun hem ihaleside orta duzyde ne uuk rakamlar var nede dusuk örnek olarak tr6 da ırıs max 70-80 m aegis 1t :D bıde bunu yazarken ihaleye baktım bi arkadas x2 ye 80 m basmıs burdan o arkadasa selamlar :D :D

IMevzuVatanI İyi forumlar . . . .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.