Hangi Server'ı Tercih Etmeliyim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve *T*U*R*K** tarafından 29 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *T*U*R*K**

*T*U*R*K** User

Herkese merhaba,

Oyunu çok eskiden oynuyordum, (10 yıldan fazla olmuştur), son günlerde eski hesabıma girdim ve oynadığım servarda (Global Amerika 3) pek fazla oyuncu kalmadığını gördüm. 60 liralık bir başlangıç paketi var, Goliath, 15 LF-3 veren. Onu alıp yeni bir servera başlamayı düşünüyorum bu konuda tavsiye verebilecek var mı? Aktif oyuncu sayısı yüksek, klan bulabileceğim bir servera başlamak istiyorum.

2. 5-3 te citadelle takılan türk isimli adam senmiydin

3. *T*U*R*K**

*T*U*R*K** User

Hayır Goliath kullanıyorum.

4. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

1 ay da 8 iris ful lf 3 ful jeneratör ve 4 havoc yapmıştım. Online süreni artırarak daha iyisini yapabilirsin. Hem zevk alır hem de paran cebinde kalmış olur

5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

türkçe oynamak isterseniz ge4-ge5 ingilizce isterseniz gb1-gb2 üzerinden bulunduğum servere gelebilirsiniz oyuncu sayısı yüksek gelişmenize yardımcı oluruz

6. *T*U*R*K**

*T*U*R*K** User

Aslında sorun para ya da hesabı kasmak değil dediğim gibi aktif oyuncu sayısı yüksek olan bir server arıyorum, GA3'te insana rastlamak bile zor.

7. vDimitri

vDimitri User

global avrupada oynayabilirsin. TR serverleride kalabalık fakat yıllardır tr servelerindeki lag lardan dolayı oyunu oynayamıyoruz

*T*U*R*K** bunu beğendi.
  8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Emin olmamakla beraber Türkiye sunucuları doluluğu diğer sunuculara göre biraz daha fazla diye biliyorum. Bakalım arkadaşlarımız ne diyecek yorumlara göre istediğiniz sunucuda sizleri tekrardan aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

İyi Forumlar.

*T*U*R*K** bunu beğendi.