Hangi şirkette oynamalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar, ben ABD Doğu 3 serverinde oynuyorum. Sizce hangi şirkette olmalıyım? MMO şirketindeyim fakat 1-3 ve 1-4 haritalarında sürekli düşman gemiler patlatıyor, baskın yemeyen bir şirket olursa güzel olur. (Unutmayın serverim ABD Doğu 3)

Arkadaşlar çok acil sırf bu yüzden kasılamıyorum bu gün 7, 8 kez patladım. Hangi şirkette en az patlarım? (Server ABD Doğu 3)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2014
  2. kardeşim global yaz yada sıralmaya bak

3. Global yaz derken?

4. chat yaz yada sne en çok kesn şirkete git

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyunda hangi şirkette olursanız olun baskın yemesinin önüne geçilemeyecektir her server yada her şirkette bunun olması muhtemeldir diye düşünüyorum.

6. Modum, yinede bir şirket diğerinden daha az baskın yer. Bende böyle düşünüyorum. En azından biri ön plana çıkar.

Nefes bunu beğendi.
  7. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Şeref salonundan şirketler bölmünden en iyi şirketin hangisi olduğuna bakabilirsin yada oyunda tanıdığınız başka şirket oyuncusu var ise onlardan destek alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. Bence mmo ;)

9. Sen hiç ABD Doğu 3'te oynadın mı? MMO bu serverda en kötü şirket :D;)

10. Ben orada kasılıyorum, hani bi türk klanı bi ara 2. olan server değil mi ?

11. Servera giriş yapınca linkinde 'us4' yazıyor o server işte. Spaceball'ı, Invasion'u falan hep VRU yada EIC alıyor en kötü şirket MMO.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.