Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛЯŁЧ__ЯΛΞ__JΞPSΞИ tarafından 10 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit için hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz veya hangisini önerirsiniz ? (nolur chrome demeyin ) ben maxthon diye bir tarayıcı indirdim chromedan daha iyi gibi duruyor sizce nasıl kullananlar varsa bana görüşlerini sunabilir mi ? veya başka bir tarayıcı öneriside olabilir ( konuyu nereye açıcağımı bilemedim yanlışsa affola ).

BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Maxthon der tek geçerim :D

Hem hızlı hem hafif..Chrome en çok RAM yiyen tarayıcı olarak tanıtılıyor , onun dışında 4 şirketin bir araya gelip kat ve kat hızlı olan tarayıcısını kullanıma sunduklarında onu deneyebilirsin.

Google'a 20 kat hızlı tarayıcı için bir araya geldiler yazarak tam adını öğrenebilirsin.

Kolay gelsin :)

3. Hypnos.

Hypnos. User

Katılıyorum bende Maxthon kullanıyorum hiç kasmıyor sabit 60 Fps deyim. Chromeda dururken 60Fps alıyorum fakat hareket ettiğim an 30lara 20 lere düşüyor

4. Bende Chrome kullanıyordum bazı kişilerin kullandığını iyi olduğunu duydum deniyim dedim gerçektende chrome kullanıcıları için ilaç gibi .

5. bende dediğiniz tarayıcıyı şuan indirmekteyim tavsiye için teşekkürler

6. Chrome kullanıyorum

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bende Mozilla Firefox u kullanıyorum tavsiyemdir :)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.