hangi tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KURTLAR__VADİ§İ tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. akadaşlar sizce hangi tasarrım benim işime yarar aklmdan hep sentineli almak geçiyor görütüsü çok hoş birde şimşek alasım geçiyor aegis diyecekseniz hepsi var tüm herşey full yani daha çok ben kasılıyorum hangisi aegisin yanında işime yarar

2. Merhaba,

Tr sunucularındaysanız hezarfen derim. Ama onun dışında bir tasarım aryorsanız spectrum daha kullanışlı fakat sentinel de iyidir. Bu ikisinden birisini alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Diğer tasarım ve gemileriniz var ise size Solaceyi tavsiye edebilirim.

Bastion tasarımdaki gibi sadece %10 ekstra kalkan gücü vermiyor; aynı zamanda Nano Tamir yeteneği vermekte.Bu yetenek hemen çalışıyor fakat yenilenme süresi gerekiyor.Bu yetenek aktive edildiğinde darbeninizin bir kısmını hemen yenilerken aynı zamanda aynı haritada bulunan grup üyelerinizden de bazılarının darbesini de tamir edecektir.

Kasılmak isteyenler için iyi bir tasarım.

Keyifli Forumlar.

4. Merhaba ,

İlk mesajınızı yeniden düzenleyip şu an olan gemi , ekipman ( Lazer , Kalkan v.b. ) ve arge gibi bilgilerinizle birlikte daha çok ne amaçla istediğinizi de yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. capcalm

capcalm User

goli ney abicim ya. yavas yavas agir vasita gibi tak vegaya simsegi :)

6. dngn75

dngn75 User

Arkadaşlar şimşek tasarımına niçin bu kadar ilgi duyuluyor bilmiyorum. Revenge tasarımıda şimşek tasarımıda %5 ek hasar sağlıyor. bildiğim bir fazladan 5 sn. %30 hızı var. ondada vega zaten hızlı gemi çok ihtiyaç oluyormudur bilmiyorum.

Bende şimşek tasarımı yok hiç kullanmadım. bilmediğimiz başka bir faydası veya özelliği var ise arkadaşlar yazarsa sevinirim.

7. Merhabalar;

Şimşek(Lightning):%5 Ekstra vuruşun olur.Özel yeteneği Afterburneri kullandığında 5 saniye boyunca %30 daha hızlı olacaksın.Alışverişten , Uridium ile veya payment olarak alınır.

İyi forumlar.

8. Sonuçta veganın tek yetenek tasarımı :D

9. capcalm

capcalm User

Merhaba

Veganin tek yetenek yasarimi lakin savaslarin vazgecilmezi. diyelimki karsindaki dusmanlar cogaldi hiz konfisinde yetenegi aciyosun ve dusmanlarin felegi sasiyor ve patlamadan rahat bir sekilde kurtuluyorsun tabikide sadece kacmak icin degil ornegin yavaslatici bomba veya dondurma roketine maruz kalip dusmanin kacar iken yine ayni sekilde yetenegi kullanip yakaliyor isiniz ve cogu arkadasimizin bahsetti ama gozden kacirdigi bir sey var sinek gemiside hizli tak onu kullan diyorlar ama sinek ile nasil dusmani imha edecek ve dusmanin yogun hasarina dayanacaksiniz en kotu full gemi bile x4 rsb ile karistirma yaparak 100k uzeri hasar sagliyor buna sinekmi dayinir yoksa vegami?? yani yani simsek hem savas hem kovalama hemde kacmak icin cogu goli yetenek tasarimini ezer gecer.

10. Unspoken

Unspoken User

Al sentineli bire bir de vazgeçilmez abi. Ben 3iris Sentinel var. 13 bo2 15lf3 halimdeyken 9 diroit şimşek aldım. Ayrıca o ucb sıkarken ben mcb 50 sııkıyodum

11. Merhaba ,

Forumda haliyle Türkçe dışında dil kullanımı yasaktır. Bu nedenle lütfen Türkçe olarak yazalım.

İyi forumlar.

12. Al sentinel bak keyfine kardeş :) spectrumunda iyi ama bence sentinel daha etkili ;)

13. Kasılacaksan vuruş ağırlıklı Goli'leri kullan. Diminisher ve ya Venom.
    Sentinel elit bir gemiye sahipsen gruplara karşı tek saldırı yapmalık bir gemi. Özelliği de bunun için yapılmış. Keza Spectrum da öyle.
    Ben kasılırken Venom kullanıyorum Uber Kristallon harici yaratıklara karşı.
    Uber Kristallon için ise Diminisher i öneririm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.