Öneri Hangi tasarım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bad-boy-666 tarafından 5 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm beyler gemim şöyle
    Goliath spectrum ( kutudan cıktı )
    Full lf3,
    full bo-2
    full elit hız
    8 iris
    9 level pet var
    21 arge

sorum şu sizçe hangi tasarımı alayım ?

sa kardeşler bilen varsa levele göre şeref puganı ne kadar olmalıdır ben 17 levelim 650 bin şerefim var nekadar olmalıdır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2016
  2. Darion26

Darion26 User

Konu açarak sorularını sormalısın böyle yardımcı olamayız :)

3. ne kadar olmalıdır diye bir şey yok ideal şeref yoktur :) Kasmaya göre şeref vardır :) ama 3-4 m normaldir :)

4. Merhaba ,

Başkalarının konularına mesaj yazmamaya dikkat edelim.

Mesajlar taşınarak konu oluşturulmuştur.

İyi forumlar.

5. νιѕquє

νιѕquє User

Şeref herkeste farklı onu kafaya takma bence. Tasarıma uri verme bence eğer elinde vip+kod+dükkanda indirim yoksa. Onun dışında ben tasarım olarak venomu tercih ederdim veya hazerfan. Bide gelirse cerrah var tabi :p

6. 61BayKus

61BayKus User

Tasarımlarda şahsi düşüncem spectrum venom vs tasarımları kasılmakta olan kullanıcılar için kullanışlı değil.
    Tavsiye istiyorsan tabiki cerrah derim. Ama malesef ki onuda bulmak çok çok zordur.

İyi forumlar

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

spectrum seni baya bir idare eder.tasarımdan çok apis,zeus havoc,geliştirme gibi harcamalara yönelebilirsin.veya LF 4 , uçuş düzeni say say bitmiyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.