Hangi Tasarımı Almalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 7 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler ve iyi ramazanlar dilerim.
    Goliath tasarımı almaya karar verdim.Hem kasılmak hem canım sıkıldığında gidip düşman kesmek hemde bana bulaşan olursa yerine oturtmak için hangi tasarımı seçmeliyim ?Ben venom tasarımını uygun gördüm.Kalkan tasarımlarına pek sıcak bakmıyorum çünkü zaten kalkan kullanan biri değilim. 1. konfide kalkan yok. 2. konfide sadece gemi kalkanlı.(Kapı yapacağım zaman değiştiriyorum.)Diminisher tasarımı yada venom tasarımını düşünüyorum.Ama zaten güveyle saldırıyorum kalkanım yok pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Argem 20. 24e tamamlamak hemen hemen aynı uriyi istiyor ancak ben tasarım almaya kararlıyım.Argeyi yavaş yavaş yapacağım.Yeni gelecek Cerrah tasarımında yetenek yok gördüğüm kadarıyla o yüzden onu istemiyorum.Agies almayı düşünmüyorum çünkü zaten kuzenimle birlikte oynuyorum oyunu ve onda agies var.Beraber takılıyoruz.Geminin genel özellikleri:
    Goliath :)
    8iris(Geliştirme Yok)
    20arge
    full lf3(Geliştirme Yok)
    25 bo2(Geliştirme Yok)

Sonuç olarak hangi tasarımı almalıyım?Sebebi ile açıklarsanız sevinirim.:)

GÜNCEL+++

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Temmuz 2015
  2. screptırıum ama kalkan istemem demişsin ozamn şekle onem vermıyorsan wenow al cubı kon kesersın x2 sab ıle bol bol

3. Efe

Efe User

Zaten Diminisher tasarımının şeklini beğenmiyorum. Venom alacağımı düşünüyorum.Başka fikirlerde geldikten sonra konu kilitlenebilir.

gücel+++

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Temmuz 2015
  4. Drowhake

Drowhake User

Dostum kesinlikle ve kesinlikle tasarım mı istiyorsun ? Hasar istediğine göre Venom senin için iyi bir seçenek gibi gözüküyor ancak dimisherde cubigonda çok işine yarar özellikle ilk başta atarak kalkanın belirli bir miktarda yiyebilirsin.Yinede bence venom al oda artan hasarı var üstelik inanılmaz havalı duruyor.

Keşke birde konuşabilsen.

5. Efe

Efe User

Haklısın ama cubinin kalkanını bitirmektense sab ile çekmek daha iyi değil mi ? Bide zaten tek kesmek için epey sağlam olmak gerek.

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Aynı konudan 2 tane açmıssınzı ve kararınız belli olduğu için konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.