Hangi TR sunucusunda Başlamalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve canter6 tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. canter6

canter6 User

arkadaşlar uzun yıllardır oynamıyorum güncel bilgim yok ,full hesap alıp botsuz ve kalabalık tr serverinde oynamak istiyorum tavsiyeniz nedir

2. botsuz bi kere unut imkansiz ama kalabalik tr 1-2 diye biliyorum ben tr3 oyuncusuyum arkadaslarim bizim server daha kalabalik diyorlar 1 ve 2 icin ama 3 de bos sayilmaz keyif veriyor

3. tr5 e gell leonov bile 5 milyona gidiyorr

4. TR-2 ve ya TR-3 tercih edebilirsin.

5. ilk olarak hesap alıp satmak yasaktır onu düzeltte modlar görüp sorun yaratmasın tr3de full hesaplar var sadece yani goli 2.5m lenovo 10k ya gidiyo ama 50li kamuflenin 300m ye gittiğini gördüm gemi almak falan kolay ama gelişmek zor herkes full neredeyse başka serverlerde oynamadım bilmiyorum o yüzden ama tr3de durum bu

6. Tom_Cat

Tom_Cat User

TR serverlerinin hepsi kalabalıktır.bence en yeni açılan TR5 serveri olabilir.

7. Sepromcu

Sepromcu User

tr3 e gitmen dogrusu

8. Tr2 de oynuyorum savassız kalmassın güzel server :)

9. bende tr2 deyim hangi şirket

10. Ben Tr5'te oynuuyorum mmo'yum. Tavsiye ederim.

11. Bencede tr5 .

12. neor

neor User

tr de oynamaya degmez
    global 1-2 iyidir

13. MMO ama hepsi kırmızı nerdeyse :D

14. Aynen bende bi tr sunucusunda başlamayı düşünüyorumda.Benim istediğim ezik gemiyle bile baskına gittiğimde kendime göre kesicek gemi bulabilmem.

15. WolfWar

WolfWar User

Tr-1 başla pahalıdır ama bir o kadarda zevklidir. Gelirsen sana yardımcı olabilirim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.