Hangi Uçuş Düzeni [Anketli]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Uçuş Düzeni

1. Elmas

oy sayısı 7
    41,2%
  2. Kalp

oy sayısı 7
    41,2%
  3. Güve

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Kıskaç

oy sayısı 1
    5,9%
  5. Yengeç

oy sayısı 0
    0,0%
  6. Uçuş Düzeni Alma ........ Yap (yoruma yazın ne yapmamı istediğinizi

oy sayısı 2
    11,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar;
    Başlıkta da gördüğünüz gibi diroit düzeni alacağım fakat hangisini alsam kararsızım bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. ilk olarak gemi ve özelliklerini yazayım
    Aegis 8 iris 1 havoc 28 lf3 16 Bo-2 16 hız 13 arge pet 9 lvl kami 3 var vip var
    Önerilerinizi bekliyorum lütfen ankete de katılın tüm önerilere açığım

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun olan bölüme taşınmıştır.

3. Ancasin

Ancasin User

Bence kalp.

4. Söylediğiniz şeyin sebebini de açıklarsanız çok mutlu olurum :)

5. Ancasin

Ancasin User

%20 dp az bir miktar değil, çoğu kişi elinden kaçırmıştır beni :) Aegise elmas da çok öneriliyor ama özelliği varken gereksiz görüyorum ben. Baskına pek gitmiyorsan güve saçma olur. Kıskaç alırsan lazerin ve şerefin artar ama rakibinin kalkanını yıkmadan dp sine dokunamıyorsun, bu biraz zorlayabilir seni. 2. oy hakkım olsa yengeç derdim, çünkü baskına güveyle gelen adam bile senin kalkanını yıkmadan dp ne dokunamaz. ;) Sentinelde yengeç, venomdayken güve, aegisdeyken kalp kullanıyorum şahsen.

6. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

Elmas en kral aegise gider kasılırken çok seri kasılırsın kalkanın gitmez bence yani tavsiye ederim :D

7. cevabınız için çok sağol un+ beğendim zaten :) ben daha 17 lvlim ve baskına gitmiyorum çok nadir arkadaşla gidiyorum genel olarak tallon kesiyorum arkadaşla cubi yapıyorum yani uri kasmaya çalışıyorum bu yolda bana en çok yardımcı olacak olan uçuş düzeni hangisi?

8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Aegissin sonuçta elmas almalısın elmas almam dersen kalp al ki aegsis zaten az vuruyor dahada az vurursun ancak %10 kalkan ve %20 can az değil

Ben hep x-7 deyim aegisis ve elmasım var çok rahatım yanda filim acıp izlerken çok rahat kasıla biliyorum cubi dersen boş gördügümde sabda varsa x3 ile çok rahat kesebiliyorum.

Kasılıcam diyorsan kesinlikle emlas oneririm

9. Ancasin

Ancasin User

Ben de aegisle takılıyorum birkaç aydır. Tallon, cubi vs. hep kalp kullanıyorum. Dp 325.000 iken 390.000 oluyor ki aradaki 65.000 fark küçümsenecek bir miktar değil. Dp-kalkan tamir yeteneğin de var fıstık gibi :D

10. dediğin doğru ama zaten az sıkıyorum bkalp ile daha az sıkacam ve tallon vs kesme sürem artacak zaten benim can gibi bi derdim yok sanki elmas daha mantıklı ne dersiniz

11. Ancasin

Ancasin User

Valla derdin kalbin lazeri %5 düşürmesiyse çekersin elit tasarımı +%5 kazanıp dengelersin :D Ama içinden elmas almak geçiyorsa elmas al tabii.

12. ya zaten elite tasarımı alacağım ama mesela çoğu kişi diyo elması al tallonu keserken başka sayfada gez film izle vs diye yani sanki daha rahat gibi ne biliyim

13. Ancasin

Ancasin User

Aynen elmas çok kullanılıyor. İçinden elmas almak geçiyorsa elmas al tabii ama sonra dp ni %30 düşürünce dp 325.000 ken 227.500 olunca ben ne yaptım deme. Kalkanını zaten yenileyeceksin aegis sayesinde. 100.000 uridium vereceksin, iyi düşün kararını ver. :)

14. aynen oda var 227 k dp olacak ya şimdi kafam iyice karıştı ne alsam :D

15. Ancasin

Ancasin User

O zaman hemen alma düşün taşın :D

16. birde birşey sormak istiyorum mesela elmas direk kalkan azalınca hemen doldurmaya başlıyo %1 oranında demi

17. Ancasin

Ancasin User

Açıklama öyle yazıyor, evet.

18. baskın yapmak için mi istiyorsun
    baskın yapacaksan kıskaç güve elmas yengeç
    kasılacaksan kalp elmas iç içe

19. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bak kasılıcam diyosun halendaha can dert ediyosun üstelik ageisisin :D zaten full bo-2sin candan az gidicek üstelik 2 tane can doldurma yetenegin var :D

Tabi elmasa vsye başlanmaz vs de kullanıocaksan canın 220 bin olduktan sonra geçiceksin :)
    Elmas kesinlikle kasılırken çok iyi zaten kasılken canı dert etmen değişik :D

20. Sen bence bırak bunları git arge yap :D Ben sadece alfa yaptım 15lf-3 14bo2 18 argeyim. Ama hangisi dersen kalp al yada benim arkadaş gibi yap.
    Aegis elite al güve al 390k dp ile kasıl. zaten 40k can basıyosun şamandıra 18 kere can basıyo.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.