Öneri hangi uçuş düzeni sizce daha iyi gider

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jdmpower tarafından 24 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jdmpower

jdmpower User

öncelikle iyi forumlar
    goli
    31 lf3
    15 bo2
    full elit hız
    pet 9 lvl kamikaze lv3
    full iris
    24 arge
    gemi. aegis alamyı düşünüyorum şuan hazırda kalp uçuş düzenim var
    alpha ve beta kapılarım açık ve kapıya girecem.
    güve mi iyi gider
    elmas mı iyi gider sizce?

2. kasılmak için elmas bire birdir güve baskın ve savaşlarda iyi gidiyor güve içinde çok güçlü olman lazım benim 20 lf4 var güveyi sadece savaşlarda kullanıyorum ara sıra sen düşün çok çok güçlü olmak gerek güve için

elmas en iyisi golide bile kasılırsın şöyle düşün

goliathla 2 kristalon kesiyorsan elmas la 4-5 e çıkarırsın bu sayıyı tamir olmadan + bide aegis aldnmı gerisini sen düşün

3. jdmpower

jdmpower User

aegisle cubi ile bos talon genelde kesmek için alacam da. kalp yetersiz yani?

4. Merhaba ,

Cubikon keserken Elmas ne kadar etkili olur bilmiyorum fakat düz mantık ile yeterli olacağını düşünmüyorum. Kalkan yenileme miktarı ile alacağınız hasarlar arasında yüksek fark olacağı için yenileme yeterli olmayacaktır. Şahsen genelde Kalp ve Yarasa arasında geçiş yapıyordum. İlk başlarda Kalp ile başlayıp daha sonra Yarasa düzenine geçiyordum.

Ben şahsen Güve düzenini öneririm. Çünkü hem baskın hem kapı hem de kasarken kullanılabiliyor.

İyi forumlar.

5. ıssız bi darkorbıte düşünce yanına alıcan 3 şey;)
    1-aegis
    2-venom
    3-güve
    gerisi kuru kalabalık...

6. Merhaba ;

Aegis'iniz var ise Elmas Uçuş Düzeni vazgeçilmez olur. Fakat Goliath gemisiyle oynayacağım derseniz Kalp ya da Güve olabilir.

Keyifli Forumlar.

7. BOMBACIEFE

BOMBACIEFE User

Bendede goliath 8 iris 1 lf4 var kapı yapıorum genellikle güvemi alayım yoksa kalp yada elmasmı

8. jdmpower

jdmpower User

saolun gereken cevabı aldım
    konu kilit

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Knu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.