hangi uçuş düzeni?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 16 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şuan elimde güve uçuş düzeni var. Zetayı daha rahat yapmak için aldım ve cidden çok çok işe yarıyor.
    Ben genelde kutu toplayıp, npc kesip zata yapıyorum. Yani pvp değil de pvE oynuyorum.
    Buna göre 3d uçuş düzenleri de dahil sırasıyla hangi düzenleri almam lazım?

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Burgu ve elmas uçuş düzenleri de çok işinize yarar bunların yanına halka da alabilirsin.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  3. NasihaT

NasihaT User

Elmas en sonlara doğru al 3d ucus düzeni olarak burgu cark ve halka alın sırasıyla ve en önemlisi kalp ucus duzeniniz olsun

4. Kalbi toplayıcılıkta mı tavsiye ediyorsunuz?

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kalp uçuş düzeni normal takıldığınız zaman işinize yarıyor,fazla eksi yönleri olmaması itibariyle tercih ediliyor.

Keyifli Forumlar.

6. _DODGE_

_DODGE_ User

Kalp halka yengec elmas burgu cark bunlar olmazsa olmazdir pve icin.

Cark ne icin diyeceksiniz oradan cabuk uzaklasmak icin bildiginiz topuk yani

7. Tamam kalbi anladım ama elmas da belli, Çarkı da söylediniz şimdi bende güve var, burgu mu daha mantıklı güve mi? Özellikle zetada, Hadi boss cubi keserken o baya işe yarar, peki yengeç ve halka?

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Guvede onemli burguda.

Guve kapilarda daha iyi is gorur ama oyuncu pataklamada guvede burguda koordineli kullanilirsa op adami 2 saniyede nack out yapabilirsiniz.

9. Peki yengeç ve halka?

10. _DODGE_

_DODGE_ User

Yengec ise yarar mesela cok az gram canin kaldi gec yengece kalkana islesin sen dyanana kadar.

Halkada kami atmak icin ideal kapida.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Her uçuş düzenin artı ve eksileri var,alacağınız uçuş düzenlerini hangi amaçla ve nerede kullanacağınıza bağlı.

Siz öncelikle bunu tespit etmelisiniz,sürekli kapımı yapıyorsunuz veya sürekli baskınlaramı gidiyorsunuz gibi...

Uçuş düzenleri hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

12. _DODGE_

_DODGE_ User

Ha bu arada söylemeyi unuttum

Güvenin kalkanın oranına göre %1 saniyede eksilme olayı var yani kalkan puanın ne kadar yüksekse saniyede %1 azaltır kalkan gücünü.

Yengece gelirsek hızını düşürür fakat hasarı kalkana yanısıtır ( Güve ile birisi sana vurursa canına işlemeye başlar)

Halkada hız ve hasarını düşürüyordu.

Halkada %5 hız düşmesi %120 kalkan puanı artması ve %20-25 arası hasar düşüşü vardı.

Son düzenlenen: 24 Ekim 2016
    Rehber bunu beğendi.
  13. burgu>elmas>halka

org2BordoGüç bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.