Hangi Uçuş Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Herofess tarafından 14 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Uçuş Düzeni

Anketin kapanma tarihi 21 Haziran 2017.
  1. Güve

35,7%
  2. Elmas

7,1%
  3. Burgu

57,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herofess

Herofess User

Gemim full lf3 bo2 iris.Arge yok galaksi kapısı hiç yapmadım ve açmaya çok var bende uçuş düzeni alıp kasılmamı kolaylaştırmaya karar verdim fakat hangisini alıcağıma bi türlü karar veremedim
    Güve mi ?
    Elmas mı ?
    Burgu mu ?
    Eğer başka tavsiyeniz varsa yazarsanız çok mutlu olurum :)

Son düzenlenen: 17 Haziran 2017
  2. DAİMON

DAİMON Guest

Merhaba,

Burgu uçuş düzenini tavsiye ederim vuruş hasarınız arttığından dolayı daha iyi kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Burgu lazer hasarınızı %20 artırdığı için işiniz kolaylaştırır. Ayrıca görev yaparak ilerlemeye çalışın derim ben .

4. Herofess

Herofess User

ama burgu da çok pahalı 150 k uri bende daha 45 var biriktirmeside çok zor geliyor :)

5. bence en kolay uri kutu toplayarak birikiyor , katlayıcı paketle saatte 10k kadar toplayabilirsin ayırca yanında gg de çıkar kapı da yaparsın .

6. Sepromcu

Sepromcu User

bence güve al ve zeta açmaya çalış çok rahat olur

7. Kirke

Kirke User

güve+zeta hızlı gelişmek istiyorsan

8. Daha gemin güçsüz olduğu için burgu senin için çok bir şey ifade etmez . Öyle düşünüyorum ki büyük ihtimalle vurusun 5k civaridir. Bu durumda burgu sana +1k anca verir. 1 k fazla vurmak için %25 kalkan dan %5 penetrasyondan %5 de HIZ dan olmaya hiç gerek yok. Hızı özellikle belirterek yazdım çünkü baskına gelen gemilerin %90 indan kacman lazım. O %5 lik hız sayesinde oyundan zevk almazsın benden söylemesi :) Şahsi fikrim Güve alman yönünde. Kalkansiz konfiyle birlikte efsane olur . Ekstra dan verdiği %20 dp de cabası...

*LİON*[TET] ve Herofess bunu beğendi.
  9. Aynı fikirde olmakla birlikte, güve yerine kalp daha mantıklı bailangıç için diye düşünüyorum

10. coder545

coder545 User

seri zeta yapmayacaksan guve gereksiz simdilik disarda isine yaramaz hatta kapi icin ucus duzeni full+full olmadan alinmamali zetayi 10 dk erken bitiricem diye niye 100k veresin ki, guve alcaksan vs icin almalisin. dusmandan kacmak istiyorum hizim dusmesin diyorsan elmas al, farketmez nasilsa tek atiyorlar diyorsan burgu, ama ben derim ki dosyaya indirim gelince dosya al argeye bas kalp/guvenin can dp bonusundan fazlasini kazanmis olursun

Herofess ve *LİON*[TET] bunu beğendi.
  11. Herofess

Herofess User

Güve tasarımı normal slot keserken işlemiyor mu peki

12. coder545

coder545 User

soyle soyliyim, guveyle koseye kacan talonlarin bile kalkani bitiyor , koseye kacmis kristalinde 1 2 vurus belki degistirir

13. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bu seviyede uçuş düzeni almanızı önermiyorum.Zetaya yatırım yapın bence.

İyi forumlar.

14. Herofess

Herofess User

Uridium ile zeta yapmayı daha sonra uçus düzeni almaya karar verdim yardımlarınız için teşekkürler. Konu kilitlenebilir :)

15. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.