Hangi Uçuş Düzenini Almalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TakTak12345 tarafından 27 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a öncelikle

Direk Gemi özellikleri ile başlayayım:
    Full İris
    Full lf3
    Full Bo2
    Full Elit Hız
    gemim diminisher ve 24 arge
    vip avantaj paketi indirim paketi herşey var
    petim yok
    200 k uridium'um var pet ile birlikte hangi uçuş düzenini alayım hiç uçuş düzenimde yok seri seri bos tallon tallin falan kesmem için

Son düzenlenen: 27 Ağustos 2015
  2. Merhaba,

Forumda büyük harfler ile yazmak bağırmak anlamına gelir ve etik olmadığı gibi forum kurallarınca yasaktır.
    Lütfen daha dikkatli olalum.

Elmas uçuş düzenini tavsiye ediyorum kasılırken çok iyi bir tasarım.

İyi Forumlar

3. kusura bakmayın moderatörüm daha anlaşılır olsun diye yazmıştım
    pet in içine neler almam gerekli peki

4. Peti ilk başta 8 level yap, kaç levelsin bilmiyorum ama 16 level görevleri ile çok kolay 8 level yapabilirsin peti, pete kutu toplayıcı 3, ticaret modülü 3, hammadde toplayıcı 3 ve kami3 modüllerini al, petin canını yükseltmeye kalkma boşuna uri harcarsın bence, silah, modül ve protokol harici slot açmaya para verme. Radar 2 den 3-4 tane alırsan senin için yeterli olacaktır diye düşünüyorum, daha sonra slot açıp radarları yavaş yavaş 3 yaparsın ben o şekilde yapmayı düşünüyorum. Tabi kami3 alacaksan vip de alman lazım :D Kolay gelsin

5. yorum için teşekkürler
    vipim sürekli olacak zaten 15 level im şuan peki o radarları alınca kutu toplama ile 1-2 portaldan ne kadar mesafeyi toplar bilgin varmı

6. Şuan çektiğim fotoğraf, [​IMG]
    Forumda resim paylaşmak yasaksa affola :)

7. yani o kadar uzaklıgamı gidiyor. resimden hiçbir şey anlamadım :D

8. Evet aynen pet fazla uzaklaşmıyor, zaten radarlarım çok az ve düşük seviye :D ama yeterli oluyor şimdilik

9. hmm peki ben kendim bazen 4-1 de topluyorum ona hiç radar almasamda yinede toplarmı radar slotu açmak kaç uridium bu arada :D

10. Sanırım 2 slot açıktı yani kendim uri ile açmadım ilk 2 slotu, indirim paketi ile 3,500 sanırım 3. slot o kadardı. Yani gider baya, benimkine yaklaşır diyeyim, radarı kastığın uri ile fullersin :D

11. hmm anladım peki hangi uçuş düzenini alayım onlar hakkında bilgin varmı

12. Ilk olarak kalp ucus duzenini ali.Hem ozellikleri hemde gorunu cok guzel.Fakat bence uriyi saklayin peti 8 yaptiktan sonra ticaret hammadde oto toplayici ve kamikaze modullerinin 3. seviyesini alin+ustune 3-4 radar alin.Zaten ilk 2 slotu acik sonraki 2 slotu acma maliyeti de 1 saatte toplayacaginiz uriyle acarsiniz...Radarlari 3. seviye almaya fikkat edin.Ornek bende 9 radar var pet benden ayri dolasiyor gittimi gelmiyor ozellikle pallada.Ayrica suan icin katlayici varsa pvplerde surekli kutu toplayin pete oto3+3-4 radar alip.Gelen yrilerle Kalp-Elmas-Guve seklinde sirayla ucus duzenlerini alabilirsiniz,anahtar alip lf4 gununde qcip lf4 bulursunuz+apisi 20. parcadan sonra apis gununu belleyip direk uriyle alin veya irislserinizi 16 yapin.Ayrica GG leri zeta kapisina basin cok gelisirsiniz.Zetanin odulleri 25 yesil anahtar 50 gunluk dosya 35 k uri+HAVOC kaznama sansi tum diroitlerdr havoc olursa vurusunuz %10 artar.Ipk kapida %100 diger kapilarda havoc alma orani her kap icin ayri ayri %33 dur.

13. anladım kardeşim şuan pette indirim geldi aldım hemen 8 lwl yapmak için kasıyorum. 8 lwl yaptıktan sonra hemen alacagım 3 seviyeli radarları fullerim o zaman 3. seviye radarın ücreti ne peki

14. Vip+indirim +yeni gelen indeimle 12.500 e dusuyor.Bence 4 radar alin.Geri kalan yriyle modulleri alin dediklerimi ayrica 2 modul slotu da acmaniz lazim modulleri koymak ixcin

15. 4 radar alayımda 8 olmadan görünmüyor herhalde 3 lwl radarlar ben bulamadım yada

16. Malesef petin 8 level olmadan 3. seviye radar ve modüller görünmüyor :/

17. kalp veya burgu bence al derim

18. Petinizi 8 level yapmadna 3 levelleri secemeessiniz.Hemen en yuksek tp veren gorevleri alip yapnalisiniz bugunun sonunda indirim biticek bitmeden alasiniz mpdulleri falan,

19. valla uğraşıyorum daha 5 lwl yapabildim uber görevleri falan yapıyorum 16 olabilirsem bende akşam indirim bitiminde alabilirim.

yorum için teşekkürler burgu % 20 lazer bonusu olan cok iyide kalp dp falan veriyor bence gereksiz gibi şimdi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.