Hangi uçuş düzenini almalıyım ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve xxkubixx tarafından 5 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xxkubixx

xxkubixx User

Merhaba arkadaşlar 31 arge sayborg 17 prometheus full lf4 gemim var.apis zeus iris full ve hepsi 16 seviye.

elimde şuan güve,burgu,kalp,halka,elmas var.

çark mı yengeç mi kıdemli mi kıskaç mı hangisini alayayım sizce ?
    indirimim var yarına kadar.300k uri var.tavsiyelerinizi bekliyorum.

not:genelde savaşıyorum,uri kasıyorum 2-6 da ve rinusk kasıyorum.

2. Öncelikle Merhaba,

Genellikle savaştığını göz önünde bulundurarak çark uçuş düzenini almanı tavsiye ederim. Çünkü; savaş esnasında hem kaçış, hem de kovalama açısından işinize yarayacak bir düzen. Rütbe kasmak gibi bir takıntın yoksa kıdemli almana gerek yok. Yengeç uçuş düzeni daha çok yaratık keserken işe yarıyor sab çekersen canın hiç gitmeden yaratığın kalkanını eritebiliyorsun. Ayrıca yengeç uçuşu savaş sırasında rakibin sana güvede vuracak olursa da en kullanışlı düzenlerden birisi. Kıskacın modası "Burgu" çıktıktan sonra kısmen geçti, alınacak son düzenlerden birisi konumuna geldi artık.

3. savaşla işiniz yoksa genel olarak pve oynayacaksanız kıskaç ve çark a ihtiyaç yok diye düşünüyorum ama çark kaçmanızı kolaylaştırır pvp odaklanmasanız bile işinize yarayabilir. rütbe ile ilgili bi derdiniz yoksa kıdemli de ertelenebilir, bende ciddi şp veren görevlere gelene kadar erteledim. en mantıklısı yengeç gibi geliyor, malum dps ler çok yüksek savaş anında az canınız kalıp hız konfisine geçtiğinizde yengeç hayat kurtarabilir, cubi dönerkende canınız az diye beklemek zorunda kalmayıp yengeçle kesme şansı doğuyor. net bi cevap vermek gerekirse bence prometheus için zeta yapın elinizdeki uçuş düzenleri yeterli :) mutlaka alacaksanız yengeç taraftarıyım

xxkubixx bunu beğendi.
  4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Bu seçenekler arasından ilk önceliği Çark Uçuş Düzeni'ne vermenizi öneririm. Hem NPC kesimlerinde köşeye kaçarken hem de düşman oyunculardan kaçarken-kovalarken oldukça işe yarayan bir diroit düzeni.
    Eğer rütbe kasıyorsanız Kıdemli Uçuş Düzeni'ni ikinci sıraya koymanız yararınıza olacaktır. Bir süre sonra rütbe kasmıyorsanız bile kapıdan gelen Şeref Puanı boşa gitmesin diye bu düzeni alacaksınız zaten.
    Yengeç ve Kıskaç şu aralar eskisi gibi rağbet görmüyor maalesef. Ekstrem bir durum olmadıkça kullanma şansınız yok bir süre bekleyebilirler.

İyi forumlar.

xxkubixx ve Minerva bunu beğendi.