Hangi Ucus Duzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »«●DДЯŁД●»« tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha çok kasılma ve kapı için uygun bi diroit uçuş düzeni arıyorum özelliklerim:

*2 hangar vega ve aegis
    *12 lf3, 8bo2, 2 iris, 7 arge
    * pet 8 level, seviye 3 ticaret ve kami var

Şu anda 40 k urim var, diroit uçuş düzenine de indirim geleceğini düşünüyorum sizce hangi uçuş düzenini almalıyım?

2. Captivity

Captivity User

x6 veya x7 de kasılıyorsan elmas ama daha çok kapı yapıyorum diyorsan güve öneriyorum :)

3. Merhaba ,

Bana sorarsanız Kalp daha uygun fakat bazıları Elmas düzenini öneriyor yada kullanıyor. Başka yorumları da bekleyerek daha sonra karar verebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. biraz bekle yeni uçui duzenleri gelcek biraz sabır emin ol 1 hafta fln sabret

5. Aegis in özellikleri şu anda gayet yeterli ekstra can ve kalkana gerek duymuyorum daha çok hasarın artması daha iyi olur diye düşünüyorum, yarasa çıkar umarım helixde. Birde tüm kapılardaki yaratıkları güve ile kalkanı bitmeden öldürebilirmiyim?

6. titans___

titans___ User

Bence kapı için güive Tp için grv biterken darbe olunabilir kalp gezerken iyi vize pet atrken aegiız elmas iyi lag varsa sıkıntılı tabi yeni uçuş düzenledi bekle bayağı paralı bir şey çıkmadı ilerde haftada bir paralı bir şey olucak durum onu gösteriyor para para napalım boşuna demiş

7. Bi yerde falanmı duydun yoksa tahminmi ediyosun?

Modum ikisinede gerek duymuyorum şu anda ama ikisinden birini alırsam kalp alırım.

8. Captivity

Captivity User

Köşeye yollanan npcler için ideal diye düşündüm sonuçta zorlu kapılarda illaki yollanıyor köşeye :)

9. senberk99

senberk99 User

Bende şu 3 ü var;
    ---Kalp
    ---Elmas
    ---Güve
    Kalp ve elmas sayesinde cubi tek kesisyorum(8iris 8havoçum sadece 2 lf4 var ) sab+x3 ile cubi kesiyorum
    Güve de baskında avcı konfisi iççin lazım.Ve zeta hiç yapmadıysanız yapacaksınızdır illa ki bu kapıda güve çok işe yarıyor.Fakat sizin için biraz da lf3-bo2 lazım uçuş düzeni için erken sanki

10. tasarımları bizzat kendim gördum :D sıralamadaki klan olunca boyle şeyler dogal

11. Tom_Cat

Tom_Cat User

aegis kullanıyorsan elmas olabilir.diğer gemiler için ilk önce alınması gereken kalp uçuş düzeni.

12. O zaman ben biraz daha bekleyeyim bakalım yeni tasarımlar nasıl oalcak.

Yeni tasarımlar çıkacakmış sanırım onları bekleyeyim hemde o zamana kadar silah kalkanlarımı full elit yaparım. Zeta yaptım bir tane, epsilon açılmasına az kaldı onuda yaptıktan sonra full zetaya yönelicem.

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kendinize belli bir hedef tayin ettiğiniz için sevindim.Yapacaklarınız için şimdiden başarılar dilerim.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.