Hangi uçuş duzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -GURBETKUŞU- tarafından 15 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa arkadaşlar ve yetkililer simdi benim sormak isdediğim full lf3 full bo2 2 adet lf4 var 13 argeyim ageis goli speahard 8 irisim petim 9 seviye 3 protokol açık 3 sewiye radar yuklu kamıkaze 3 seviye mevcut şimdi ben 450 k urı çekmeyi düşünüyorum 3x de bana neler onerirsiniz ? uçuş düzenimi alayım petemi harcayim yada ne yapayim?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Tavsiye almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar kısmına açınız.

İyi forumlar

3. Eğer spearhead var ise çark oluşumu uçuş düzenini ve kalp düzenini al çark oluşumunda %5 hız var daha hızlı bir şekilde pala ve kutu toplayabilirsiniz zeta yaparsınız 600 küsur hıza ulaşıyor benim önerim tabi genede siz bilirsiniz yavaş yavaş ta öbür uçuş düzenlerini alıp kendinizi geliştirirsiniz

4. imdi uçuş duzenimi alayım? yoksa petemi odaklanayım en iyisi sizne deir yada ne yapayım bu hesaba bundan sonra?

5. Merhaba,

Ar-ge ye yönelmeniz sizin için daha iyi olucaktır diye düşünüyorum.

İyi Forumlar

6. Diriliş27

Diriliş27 User

İlk önce argeyi 24 yap sonra kalp al sonrada pete odaklan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.