Hangi Yaratığa Sıksam Donuyor!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nomed68 tarafından 16 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nomed68

nomed68 User

Bayadır gündemde olan bir bug var falcon bugu ancak her hangi bir haritada bir yaratık yada işte uzaylı keserken onlar bile donuyor örneğin x6 haritalarında Kristallon Boss Tallin 5-3 Haritasında Barracuda keserken bile donuyorlar ancak LoW kapısına girdiğimizde Centry Falcon donduğunda Ban sebebi diyip geçiyorsunuz peki Century Falcon Donduğunda benim ne yapmam lazım ???

2. -DaNGeR-

-DaNGeR- User

Low kapısına arkadaşla beraber 2 kişi girdim canım azalınca geri çekildim tekrar falcona yaklaştıgımda her 2 gemiyede sıkmıyordu forumlara baktığımızdada falcon uyutma ws şeyler yazıyor ve yasak olunduğu söyleniyor bu canavar kendi kendine ateşi kesiyorsa bizim suçumuz ne patlayıp kapıyımı terkedelim

nomed68 bunu beğendi.
  3. belke şaka gibi gelebilir ama yaratık keserken ben uyudum. yaratığın son canlarında işaretliyken yaratık sıkmadı ne roket attı ne lazer attı. başka bir yaratığa geçince tekrar kendine geldi. ve internet gitmesi falanda değil chat takıt takır işliyodu oyuncular hareket ediyodu.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar bilerek ve isteyerek sürekli aynı şeyi yapanlar için ban olur diyoruz siz bilerek ve isteyerek bunu yapmıyorsanız zaten mesele de yok demektir bu hataları teknik ekip biliyor ve şuan üzerinde çalışmaktadır sizler normal oynunuzu oynamaya devam ediniz npc uyuyorsa ve siz bunu istemiyerek denk geliyorsanız birşey olmaz.

EFSANE-KRAL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.