Hangi yeni gemiyi almalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuratHancı tarafından 24 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ,

arkadaşlar mimesis , hammerclaw , sayborg(lava tasarımı mevcut) bu 3 gemiden birini alacam sizce hangisini almalıyım denge yaması geleceği için tereddütte kalıyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

titans___ bunu beğendi.
  2. Full + full isen pasif hasar bonusu yerine kalkan yada dp olanları al

zaten hasarın her şekilde min. 80 k atıcaktır max 110 k atıcaktır pek fark olcagını sanmıyorum sana önerim Hammerclaw yada Mimesis 3üde var ben kasılırken Hammerclaw , savaşırken mimesis kullanıyorum

3. G_s_G_s

G_s_G_s User

sayborg al savasmayı sevıyorsan denge yaması gelırse hammerclaw al nımesıs daha deneme gemısı ılerde duzeltılırse al kardesm

4. pardonda o deneme gemisi dediğiniz artık savaşların vazgeçilmezi 1 vs 1 de yeteneğiyle sayborgları yakıp yıkıyor :D

5. G_s_G_s

G_s_G_s User

dogrudur daha nasıp olmadı bıze :D

6. olur olur acele etme :D

7. BSYO

BSYO User

çöp mimesis sayborgu yıkarmış daha demin tek konfi gitti tekilliği açmadan hemde denge yamasıda bişeyi değiştirmeyecektir hammer 12 lazer mimesis 14 cyborg 16 slot +%10 damage

titans___ bunu beğendi.
  8. Her mimesis değil :D kullanmasını bilen birisine denk gel :D onu kes sonra yaz :D

Hem herşey vuruş değil :D mimesisin sensör bozması açıkken sab çekerse sıkıntı büyük :D sen iki konfini yerken o tek konfisiyle seni eritir tekillik atsan emp atar :D ve sonuç patlama ile sonlanır :D

Son düzenlenen: 24 Aralık 2017
    RAMMFİRE bunu beğendi.
  9. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Aynen öyle, Özellik açıkken kalkan çekerse mükemmel olur. Aynı zamanda gelecek denge yamasında Vuruş gücü özellik açıkken %25'den %30'a çıkarıldı. Aynı zaman da saniyede %10 yerine %8 düşecek kalkan. Bu geminin zaten çıkarırlarkende söylediler. Lazer ve Jeneratör ile işi yok. Tamamen Sensöz Bozma özelliğinin üzerine kurulmuş bir gemi diye belirttiler. Özelliği iyi kullanabiliyorsa her türlü alır. Ama unutmayın her zaman ekipman gücü olan değil, oyun gücü yüksek olan alır. Ne oyuncular gördüm eldeki ekipmanlarla kat kat üstünü kesen =)

10. Aynn öyle :)

11. hocam bişey soracağım, mimesisin özelliklerinden birisine %5 kalkan deliciliği diyor. bu tam olarak nedir? düşman kalkanına mı daha çok vuruyor yoksa kalkana değil dp' yemi? yani güve diroit diziliminin %20 yaptığını %5 oranında mı yapıyor bi aydınlatırsan sevinirim :)

12. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

Benim bildiğim, Arge ile gelen Kalkan / Gövde oranı 92 / 8 oluyor ya %5 87 / 13 oluyor vurduğun kişide ve darbe puanı daha fazla hasar alıyor. Yani güve gibi etki yapıyor. Tabi net bilmiyorum bilen birisi doğrularsa sevinirim..

Cillos™ bunu beğendi.
  13. titans___

titans___ User

valla bende öyle düşünyorum yetenek açma kısalcak zaten ben şu an özellik atar son an kamu açıp npc çalanlara veya botda kaçan olursa atarım özelliği doğruycam bu ara adam uzakda vuryor da fark etmez çoğundan kaçyorum 4 e 1 gezyorlar oyuncuyum diye hava civa yapyorlar gemiler sayborg

14. Cillos™

Cillos™ User

Bodoslama dalayım direk adama tek atayım diyorsan sayborg alabilirsin, daha çok tek başına baskına çıkmayıp da klanınla beraber çıkıyorsan defansif oynamak için hammerclaw alabilirsin, iyi oyuncuyum diyorsan ve tek başına vs atıyorsan mimesis alabilirsin :)

15. Alfisti35

Alfisti35 User

Yanlış anlaşılmasın Sayborg kolaya kaçanların tam anlamıyla oyunu sadece basit yoldan oynamanın peşinde olanlar kullanır. Kafa yormadan fazla klavye kullanmadan oynayanların gemisidir. Fakat diğer 2 gemi özeldir. Kullanırken gemiye hakim olmak gerekir. Taktiksel gemilerdir. Hep söylerim Oyun tarzınıza hangi gemi/ekipman uygunsa ona göre seçim yapın. Sana göre Sayborg bana göre mimesis ona göre hammerclaw. Kendin özelliklerini ölç, videolarını izle öyle karar vermeni tavsiye ederim ki sonra pişman olma.

Sempatik.57 ve Cillos™ bunu beğendi.
  16. titans___

titans___ User

tmm da öyle kolaya kaçan demek de pek doğrumu diğer gemiler farklı ihtiyaçlar için oyunculara sunuluyor bunu da göz önünde bulundurursan ben geçen pvp de sıkyorum sıkyorum kaçyorum dpi inmiyor bende çift güçlendirici kalkanlar tam gelişmiş dpi artran lf4ler var kesen gemide tartarus adam taşın orda adam dedim oyun kuralları çerçevesinde yanlış anlaışılmasın tr3ün hangisi diycen çoğu bu tir adamlar doludur isim vermyim de çok kesmişimdir kenerdan portdan atlayarak deli olup peşimde gezmişlerdir deli etmişimdir nıhahahaha onlarda 4 kişiyken kesyorlar chatde hava yapyorlar neyse sayborg için ödül doldu alyım

17. Alfisti35

Alfisti35 User

Bu tarz söyleşiler muhabbetler kişiye dayalıdır. Görüşümü dile getirdim. Sayborg seven arkadaşlar olabilir. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın , bana basit geliyor onu dile getirmek istedim

18. cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

19. Fren

Fren Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum efendim.

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.