Hangi Yetenek Tasarımı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___________CAN tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hiç bir yerden çıkmadı :) Şimdi sen yeteneği açtığında düşmanın hasarını %80 engeller, ama yetenek etkin olduğu sürece %50 senin attığın hasarı azaltır.

2. Neyse 182 m oldu :D

spectrum biraz daha pahallıya gidiyor gibi 1,5 milyar gerekebilir :D

3. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben bilmiyordum bunu eski gemimde sadece kaçmak için kullanıyordum :)

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  4. -onur5000-

-onur5000- User

Mesajımı dikkatli okursan sevinirim ben özelikten bahsediyorum öyle çıkışmanada gerek yok okumuyorsunuz sonrada mesaj yazıp millete çıkışıyorsunuz

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

tmm kusura bakma ben yanlış birşey yazdın sandım ben öyle olduğunu bilmiyorum tekrardan kusura bakma :oops::oops::oops:

6. -onur5000-

-onur5000- User

Yok problem değil olur böyle şeyler sende kusura bakma fazla tepki vermiş olabilirim :)

7. Spectrum alman en doğrusu olacaktir çünkü özelliği açtiğin zaman kalkanalrin %80 daha fazla işee yarar hale geliyor düşmandan kaçmani kolaylaştiriyor ben Spectrum kullaniyorum bana 60-70 bin vuran adam özelliği açinca 15-20bin civarinda vuruyor

___________CAN bunu beğendi.
  8. roketlerde işe yaramaz sadece lazerde işe yarar

9. Teşekkür ederim ama mesela saçma gelicekte şimdi kapıda krisler lazer sıkmıyor mesela onlara etki ediyormu demek istemiştim :D

10. her canavarın vurusunu düşürür fakat roket ve roket atar mermilerinin haric :)

11. Teşekkür ederim. Birde konum var ama burdan soruyım. Bende 50 bin urıdıum var bugün çılgın cubokonda kastım.18 argeyım ( 24 argeye göre ) sence kalp uçuş düzenimi yoksa ayarcıya 2 argemi veriyim? Arge daha önemli ama şuan kalp daha çok işe yarar diye düşündüm.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  12. valla arada kaldım ama ben olsam kalp alırım

13. Hızlı sevkiyat için uridium harcamaya değermi sizce?

14. değer ben aldım 3. seviye modülü vip üyeliğimde var 4 bin ambar oluyo satıyorum 5 küsur milyondan günde 25 milyon cepte :)

15. Sağol dostum :D

261 mılyon oldu. Dahada kasarım bu akşam. Aklım spectrum diyor. Kalbim sentinelden yana , görünüşü çok hoşuma gidiyor. Sentinel+uçuş düzeni( yengeç )+20Bo2 işe yaramazmı?

Kasılmak içni ve vs için?

16. Kardes venom al rahat et olmadı spectrum al neden venom diyorum genomun teklik yeteneği var bu yetenek pvp kralı yapar seni vengance gibi gemiler kaçsa bile bu yeteneği kullanıp düşmanını yok edebilirsin eğer benim gibi sırf hasara önem veriyorsan venom al derim...

Ama ben savunma yaparım diyorsan spectrum al... Yada sentinel al...

17. Teşekkür ederim yorum için ama venom açınca ema atıyorlar. Eması olmayan adamıda kesmek için yeteneğe ihtiyaç kalmıyor.

Spectrum ile sentinel arasında kaldım.Dediğim gibi ema işi olmasa venom alırdım tereddütsüz.Kasılırkende bayağı işe yarardı ancak bilemiyorum yine kararsız oldum.

18. Elitsen ve savaşı nakavt ile bitireceksen, yani savaşın bel kemiği olacaksan ( full+full olman gerekir ) sentinel, kaçarak stratejik bir şekilde keseceksen Spectrum, tasarımı genellkile kasım amaçlı değilde savaş amaçlı kullanman lazım.

19. Kardeş venomu kullanmayı bilirsen ema atsalar bile adamı kaçırmazsın :)

Adama bi yavaşlatma roketi at yanında az canı kaldıysa yeteneği ac gerisi gelir zaten yakalarsın :)

20. Ben Solace'ı tavsiye ederim. Antik Aegis <3

Üyeleri başka haritada olsa bile tamir ediyor. Kendini de tamir edebiliyorsun. Ayrıca %10 Kalkan bonusu.

Ama baskın için değişmez seçim Spectrum'dur. Prizmatik Kalkan gibisi yok :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.