Hangi yolu izlemeliyim (220 bin uri)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WhoFeedQerry tarafından 4 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben darkorbit tr3 de gelişmekte olan bir oyuncuyum öncellikle gemimin özelliklerinden bahsedeyim :
    Aegis(goli lenov vega mevcut)
    2 iris 6 flax
    8 adet elit hız ( fazlasıyla yetiyor bence)
    7 adet bo 2 (2 tane 2. seviye)
    16 lf3
    ekstralar ful
    1 arge :)
    7. seviye pet(hiçbir modul-protokol yok)
    benim düşüncem 220 bin uridyum ile kami 3 ve hammede toplayıcısı 3 ve 5 adet radar almak seri pala toplıyarak kapı yapmak (uri kasmak için otomatik toplayıcı 3 de alabilirim) vip im var katlayıcı çekebilirim önerilerinizi bekliyorum

Not : peti 8 yapacağım en yakın zamanda peti 8 lvl varsayalım :)

2. HraNox

HraNox User

Çok temel bir prensibe göre hareket etmekte fayda var: "Oyun içinde krediyle ve diğer yollarla edinebileceğin hiçbir şeye uridium harcama" Kamikaze 3 kesinlikle hızlı kasmakta büyük fayda sağlıyor. Kapı yapmak çok avantajlı. Ticaret 3 alarak çok hızlı kredi kasabilir, eksik iris/kalkan/hız parçalarını tamamlayabilirsiniz.

3. seri seri zeta yaptığımı varsayıyorum gelen uri ile ne yapmalıyım ?

4. şuan yapıyor olsaydın zetaya tekrar bas derdim ama ilerisi için sen uridiumu hiç harcama pet modülleri ve uçuş düzeni dışında uridium harcamanı tavsiye etmem arada indirimler etkinlikler geldiginde zaten yapmak istedigini yaparsın.

5. Kardeşim bu gemiyle zetayi seri yapabileceğini sanmıyorum bence sen gemini güçlendir önce ilk 4 irisi kesinlikle uridiumla almalısın zaten az uri istiyor ondan sonra lf3 fullemeye bak kapılar şimdilik kalsın önce guclenmene bak ______________ pet konusuna gelirsek kamikaze 3 güzel olur fakat eğer premium almayacakksan bir işe yaramaz ticaret 3 ve kutu toplama 3 ü kesinlikle almalısın

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Saymış olduğunuz Ekipmanlar ile Zeta kapısını bitirmeniz sor görünüyor.

Bitirseniz bile,çok elit nermi ve zamanızı alacaktır.

Pet alıp 8 levele çıkarmanızda fayda var.

İrislerinizi ve LF-3 lerinizi en kısa zamanda tamalamaya çalışın.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.