hangilerini almalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JeweL68 tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JeweL68

JeweL68 User

ben dün pet aldım ve petime npclerden çıkan çöpleri ve avantaj kutularını toplatmak istiyorum hangi modulleri ve protokolleri almalıyım ?

2. Merhaba,

Otomatik toplayıcı modülü işinizi görücektir :)
    Petin daha ileriye gitmesini sağlamak için radar protokolu alabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. Merhabalar,

Şu an indirimde olan pet modülleri ve protokollerinden hammadde toplayıcı ve otomatik toplayıcı alabilirsiniz.Ayrıca hazır indirim varken radar protokolü de işinize yarar diye düşünüyorum.Alım yaparken dikkat edeceğiniz ayrıntı satışta seviye 1-2-3 şeklinde satılmaktadır.

İyi forumlar

senberk99 bunu beğendi.
  4. senberk99

senberk99 User

Petiniz 8levelden az ise hemen 8level yapın ve gidip şu modülleri alın derim;
    -Oto toplayıcı 3 (37.500 uridium)=Avantaj kutuları+npc çöpleri için
    -Hammadde toplayıcı 3 (37.500 uridium)=Palladium için
    -Kamikaze 3 (55.000 uridium)=Vip alınca iyi uri kasarsınız+kapılarda lazım olacak
    ----İsterseniz ticaret modülü 3 ü de alırsanız otomatik toplayıcı ile topladığınız npc çöplerini % 30 bir karla hangara gitmeden satabilirsiniz.
    İyi oyunlar

TSUNAMI•™ ve •*Sehzade*• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.