hangisi daha iyi bir lazer

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELİTAY_441 tarafından 18 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Lazer Daha İyi

1. Lf 4

90,5%
  2. Dağitıcı Lazer 3

4,8%
  3. Spactral Lazer 3

4,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lf 4 Mü? NEDEN

Dağitıcı Lazer 3 MÜ? NEDEN
    Spactral Lazer 3 Mü? NEDEN

anakin5555 bunu beğendi.
  2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

LF-4 oyundaki en güçlü lazer topudur, azami 200 hasar verir. ( Tamamlamanız şart olan yegane tek lazer. )

SL-III ( Dağıtıcı Lazer ) hem atış menzili diğer lazerlerden %25 kısa hemde toplam vuruş gücü LF-4 lazer topundan az. ( Tamamlamanızı değil, hiç üretmemenizi öneririm. )

Spectral Lancer ise LF-4 lazer topunu korsan ganimetlerin de ararken onun yerine iyi bir alternatiftir, tamamlamasanız bile kutu açtıkça çıkan montaj malzemeleriyle ( Nano Çanta & Yüksek Frekans Kablosu ) inşa etmenizi öneririm. ( Bu lazerle NPC'lere daha etkili vuracağınızdan fullenme aşamanızda yani uridium kasma aşamasında LF-4'ler tamamlanana kadar sizin epey işinize yarayabilir. )

İyi forumlar dilerim...

anakin5555 bunu beğendi.
  3. anakin5555

anakin5555 User

Merhaba.
    LF4 azami 200 hasar verir ve özeldir. Ayrıca dağıtıcı ve spectral lazer uzaktan vuramıyor ve ikşsi lf4 ten daha güçlü olamaz.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. uzayl80

uzayl80 User

kimsenin kafası karısmasın yeni lazerler geldi hiç biriyle ugrasmayın lf 3 den devam edin lf4 günündede bolca kutu acın başkada lazer almayın geminize kafa yormayın boşa kredi harcarsınız lf3 alamayanlar varsa saymon 2.500 binlik lazerle devam edin gerisi boş iş lf2 100hasar verirken saymon lazeri 105 hasar veriyor

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları "Yeni Başlıyanlar Bölümüne"açmalısınız.

Konunuzu taşıyorum.

Lazer konusunda ise LF-4 Lazer oyunda en etkili silahtır.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™, JUPlTER ve .BEYAZ. bunu beğendi.
  6. lfdörtten vazgeçme,birde geliştirdinmi,yanına kimsecikler yaklaşamaz valla :D.

anakin5555 bunu beğendi.
  7. kirikdis1

kirikdis1 User

Spactral Lazer 3 birleştirilmeli mi sizce

anakin5555 bunu beğendi.
  8. anakin5555

anakin5555 User

bnce gerek yok ucuzlatılmalı yoksa alamayız :(

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Yukarıda ki yazımda belirttiğim şeyi uygulayabilirsiniz.
    Sanırım siz Dağıtıcı Lazer ( SLL-3 ) III ile karıştırıyor olabilir misiniz? :D

Çünkü Spectral Lancer III ucuz. :D

İyi forumlar dilerim...

anakin5555 bunu beğendi.
  10. anakin5555

anakin5555 User

evet bn dağıtıcı anladım :D ozmn ona eşya verilmez

ÈrroR_™ ve JUPlTER bunu beğendi.
  11. SİSTEM

SİSTEM User

İnanızki lazerler konusunda tabiki en babası LF4 ben görsellik uğruna 15 tane Spectral Lancer III yaptım şuan kasılırken daha bir zevk alıyorum insan belli bir zamandan sonra farklı şeyler istiyor oyunda çünki eski lazer renklerini hala LF4 lerde göremedik keşke yapılsa
    Sizin şuan gelişmekte olduğunuzu anlıyorum arkadaşlarımız çok haklı bu tür ekstra şeyler almanıza gerek yok şuanki durumunuzda size gereken LF3 kutu anahtarınız oldukça LF4 aramalısınız zaman içerisinde geminiz gelişecektir ama ihtiyacınız olmayan bir şeyi bence almayın hemen olsun diyede kendinizi zorlamayın katedilecek çok yol var oyunda,kolay gelsin.

JUPlTER ve anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.