hangisi daha iyi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lloai tarafından 5 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangisi ile daha iyi npc kesilir

1. Diminisher

16,7%
  2. Venom

83,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lloai

lloai User

Ben montajdan 250 k urilik olan tasarımlardan birisini almayı düşünüyorum ikisinin arasında kaldım diminisher ve venom sizce hangisi npc leri kesmek için daha iyi

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Venom almanızı öneririm.

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar...

3. TufanGuzel

TufanGuzel User

Venom tasarımı daha mantıklı bir seçim olur. Yanılmıyorsam 35 saniyede 185 bin hasar veriyor. Bir tallonun neredeyse yarı canı kadar.

4. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Ben de Venom almanızı öneririm.Eğer grup ile yaratık kesiyorsanız, Solace de tercih olabilir.

İyi Forumlar...

5. Bana kalırsa sakın alma derim geçen 90 kutuda 3 tane 10k uridium çıktı bu da demek oluyorki kutudan tasarım çıkma şansı artmış gibi tabi bi anlık şansta olabilir ama daha önceleri de hep çok çıkıyodu o yüzden sana önerim geminin özellikleri çok çok iyi değilse (8iris lf3 bo2 ise mesela) aegis almanı tavsiye ederim.Yok aegis kullanmayacağım diyosan da beklet uridiumu çok gereksiz uridium harcaması omuş olur ama yinede illa alacağım diyosan da Venom daha mantıklı diminisheri saçma yaptılar son güncellemedn sonra sentineli de ne güzel % 30 kalkan az hasar alıyodu 2dk boyunca şimdi 10saniye yaptılar saçmalık

6. Şöyle söyleyeyim bir -=[ Diminisher ]=- kullanıcısı olarak :D Lazer hasarın yüksek ise Diminisher kullan.
    Eğer değilse Venom alabilirsin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.