HANGISI DAHA ZOR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 7 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar gemi özellikleri 8Lf4- 47 Lf3- 60 b02- 34 elit hız- 26 arge (24 arge kalın sıkma+ayarci)- Venom dışındaki tüm tasarımlar pusat lightning aegis elite var 8 iris 1 havoc 1 hercules Şimdi arkadaşlar geleyim soruma ben 2 gün önce gamma bitirdim Sonra kappa girmeye karar verdim ama aklıma bir soru takıldı ben bu gemiyle zorlanmadan kappa yapabilir miyim bir de sizce Hangi tasarimlarla gemiyle gireyim kappaya ben gammayi aegis elite ile yaptım protegitlere de pusat la girdimbir de gamma mi zor kappa mı

2. Kardeş sana önerim zeta yapıp havoc fullemen

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Forumda büyük harf kullanmanız,bağırmak anlamına geldiğinden,etik değildir.

Gama kapısındaki büyük yaratıklar,Kappadakinegöre biraz daha güçlüdür.

Size tavsiyem,Zeta kapısına yönelip,Havoçları tamamlamanızdır.

Keyifli Forumlar.

4. [dark42]

[dark42] User

dostum şansına bağlı ben 8 zetada havoc alamadım ama tabiki arkadaşında dediği gibi zeta yapmalısın hem anahtar olsun hem arge win win her türlü

5. Peki arkadaşlar zeta döneceğim o zaman modum bir dahakine daha dikkatli olurum özür dilerim konu kilit Lütfen

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alacağınız ekipmanlar,şimdiden hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.