Destek Hangisi karar veremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve €feuzay tarafından 7 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. €feuzay

€feuzay User

18lwl aegis+veterdran sinek var lf3 b0-2 full 8iris arge 17 :( 3lwl kami kutu hammadde dşm blcu
    uçuş düzeni almak istiyorum
    sadece npc lerde kullanacağım baskın hiç yapmıyorum
    yarasayı mı bekliyim yoksa kalp yada başka bir uçuş düzeni mi alayım
    yorumlarınızı bekliyorum...

2. Eğer yerinizden kıpırdamadan aegis ile kasılmak istiyorasnız elmas derim..

3. Traubbe

Traubbe User

Aegis kasılmaklık en uygun Elmas uçuş düzenidir.Bende Aegis kullanıyorum şu anda kıskaç-güve-elmas düzenleri var.En fazla kullandığım elmas ve kıskaçtır.

4. senberk99

senberk99 User

elmas kalp alin bence

5. kardeşim yarasa için daha çok vakt var diye biliyorum.eğer etkinlik amanından önce çıkarmyaya niyetleri yoksa tabii.ozamana kadar bi 125 bin uri toplarsın herhalde değil mi; şu anki urilerini harcasan bile.bence kalp yoksa kalp al.sonra elmas.kıskaçta ne buluyorlar anlamıyorum.dezavantajı kötü kıskacın, yazdığına göre.uygulamada başkamıdır bilemem.şeref puanıylada işim olmaz fazla.rütbeler uçmuş gidiyor çünkü.bende bariyerden başka olmayan tek uçuş düzeni kıskaç.vuruş gücüm yeterli seviyede değil çünkü kıskaç için.canım çekerse alırım bilemem.bariyere ise ihtiyacım yok çünkü yarasa varken çok gereksiz.yine de yarasa haricinde yazayım: kalp,elmas,güve,yengeç.bende olup ta en az işe yarayan nerde kullanacağımı yeternce tespit edemediğim tek uçuş düzeni ise çift ok uçuş düzeni.güve var çünkü.ama şunu ekleyeyim: kapılara çok girerim dersen en önce güve al.

6. Traubbe

Traubbe User

Elmasta ne buluyor demişsiniz.Bir Aegis gemisinin olmazsa olmaz uçuş düzeni elmastır.Siz bir cubikona tek başınıza saldırsanız kalkanınızı nasıl korumaya alabileceksiniz.Protegitler size 15-20K vuracak ve elmas uçuş düzeniniz yoksa sadece Aegisin 5 saniyelik saniyede 15k basma yeteneği ile 75k kalkan doldurabilirsiniz.Kalkanınız tükendiğinde ise Dpnizden azalacak ya patlıyacaksınız ya kaçıcaksınız.Kaçarsanız Cubikon canını kalkanını hızlı bir şekilde doldurur patlarsanız siz yeniden canlanana kadarda aynısı olur.Elmas uçuş düzenini bu yüzden Aegis kullananlara tavsiye ediyorum 20k hasar aldığınızda 5Ksını Kalkanı yeniliyor ve 1-2K sadece Dpye yansıtıyor evet %30 Dp düşürme gibi bir dezavaantajı olabilir ama unutmayalım ki Aegisin 2 tane Dp doldurma yeteneği vardır ama Kalkan sadece 1 Tane.Bende Kıskaç-Güve ve Elmas var elmas ile yerimden kıpırdamadan 2 tallon kesebilirim.Kıskaçın iyi bir yanı ise %5 şeref ve %3 hasar arttırmaktır.Cubikon keserken toplu bir şekilde kıskaç çok işe yarar çabuk ŞP kasmanız için iyi bir uçuş düzenidir.Şeref Puanı ile işim olmaz dedimişsiniz ama bir süreden sonra belli sıralamaya girebilmek için o ŞP leri çok arayacaksınız.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    İyi Forumlar

7. Elmas ve Aegis ile cubide yanınıza 1-2 kişi alarak rahat kesim yapabilirsiniz. Başka gelen olmazsa iyi uri kasabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.