Hangisi karlı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 28 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar x7 haritasında kristallon ve kristallin kovalamak mı? (Tamir için porta gidiyorum)

Yoksa 5-2'de korsan üssüne yakın korsan yaratıkları kesmek mi daha karlı?

Şimdiden teşekkürler :)

2. GOKTURK

GOKTURK Guest

Merhaba,

5-2'de grup halinde yaratık kesmeniz sizin için daha karlı olacaktır.

İyi forumlar.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. Geminizin durumu nasıl?
    x1 ile kaç bin vuruyorsunuz?
    Kalkanınız kaç?
    Bunları yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

4. x1 ile yaklaşık 7500 vuruyorum. Roketlerle felan işte 14.000 oluyor.
    Kalkan sıkıntım felan yok gemi full zaten sadece lf-4 ve havoc eksiğimi gidermeye çalışıyorum.

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Şahsi düşüncem, x-7 haritaları çok kalabalık olmadığı için, yaratıklar da kısıtlı sayıda.Bu yüzden arama yapmanız gerekiyor sürekli.Ama 5-2 haritasındaki yaratık sayısı her halükarda çok olduğu için, 5-2 haritası aegis-kamikaze eşliğinde daha rahat kasarsınız.

İyi forumlar.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  6. vip yok :(

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bu şartlar altında, 5-2 haritası sizi çok zorlar.O zaman x-7 veya x-6 haritasında kasılmalısınız.Hatta, x-6 haritasına gidin, orada boss kristallinler çok bulunur.Geminizi ağır konfiye alarak, yavaş yavaş, kaçarak boss kristallin kesin.Böylece, hem hasar almazsınız, hem bol yaratık toplarsınız etrafınıza, hem de cubikona pet atıp da küçük yaratıkları kenara gönderenlerin milim canla bıraktıklarını temizlersiniz. Kristallon dönmekten çok daha karlıdır zira anladığım kadarıyla kredi ihtiyacınız bulunmamakta.

İyi forumlar.

8. Günde 2-3 saat girebiliyorum arkadaşlar, kutu denemesi yaptım katlayıcısız saatte 3.5 4k normal haritalarda kutu topluyorum pvp de 4.5 5k

Sizce x6'da saatte kaç uri kasılır kristallinlerle?

9. O zaman 5-2'de kasılmanızı tavsiye ederim ve biriktirdiğiniz Credits ile Aegis almanızı tavsiye ederim.

Bunlardan sonra palladiumdan çıkmamanızı tavsiye ederim. Bol bol Zeta yapıp Havoclar'ınızı tamamlayınız.
    PvP'de saatte 4,5-5k kasıyorsanız mutlaka katlayıcı çekip kutu toplayın. Oyun sürenize göre günde 20-30k kasarsanız haftada 180-200k kasarsınız, baya GG kasarsınız. Bu da sizin için çok iyi olur. Size tavsiyem katlayıcı çekmenizdir.

10. TinyKnight

TinyKnight User

O gemiyle x7 x6da saatte 5k felan kasarsın günde 3 saat aktif olsan yeterli bir miktar bence.
    Birde şeyi dene leonovla x3de ya da x4de hangisi sana uyarsa sadece saimon mordon lordakia keserek uri kasmayı dene o yöntemle gemi full değilken 3.5-4k arası kasıyordum saatte ama bi saatin sonunda büyük npcler birikince sorun oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.