Hangisi mantıklı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Necronator tarafından 24 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Necronator

    Necronator User

    Herkese merhaba öncelikle şu foruma giriş yapmak ne kadar zor. Forumda dolaşıyorum bi konu açıyım dedim (bu konu) ekranın hiç biyerinde giriş yap kaydol yok 10 dk aradım nerdeyse sonra oyuna girdim 1 puntoyla yazılmış forum var sol en altta foruma girmeyelim diye ne kadar uğraşmışsınız.

    Neyse asıl soruma gelelim şuanda 3 tane lf-3 1 tane bo2 var.Goli var arkadaşla grup halinde dolaşıp kaskılıyoruz yeri geliyor lokum-tallon kesiyoruz yeri geliyor streuner-lordaki kesiyoruz. dün indirim vardı bende elimdeki uriyi pete harcadım fakat daha 2. seviye peti alıp avantaj kutusu toplattırcaktım fakat 1. seviye toplama modülü menzili 700 verdiğim uriye değmez diyorum oyüzden 8. sv kasıp 3. sv alıcam daha mantıklı değil mi?


    tr4 de açık arttırmada lf-3ler ortalama 30m e gidiyor sizce uri ile mi almalıyım yoksa credi ile mi zaten 25 tane lf-3 yerine gider aegis alırım daha mantıklı geliyor çünkü aegisin özellikleri ile çok rahat kasabileceğimi düşünüyorum.

    uri için Leo alıp 1-3 1-4 de kasılsam iyi olur mu ve crediyi nerde kasabilirim?
     
  2. Merhabalar,

    öncelikle forum sayfasına girmenizi her zaman çok isteriz.çünkü bizler sizler için buradayız.bence lf3 leri kredi ile alıp gemiyi uri ile almanız daha mantıklı tercih gibi duruyor.Pet ile alakalı alacağınız ürünlerin 3. seviye olması bir çok yönden daha mantıklı işinizi kolaylaştırır.kasılmaya gelince zaten grup halinde oynuyoruz demişsiniz bos yaratıkların size getirisi daha fazla olacaktır.

    iyi forumlar
     
    Son düzenlenen: 24 Haziran 2015
  3. senberk99

    senberk99 User

    Bence şuan için leonov ile X-3 te kasılın.uridiumla ile lf3-bo2-lf3-bo2 şeklinde sırayla alabilirsiniz.İrislere gelince skylabınızı geliştirerek credi kasabilirsiniz.Ayrıca biraz gelişince cubi kesenlere katılabilirsiniz.(goliath alıp).Ve pete gelince 8 level yapıp 3.seviyelerini almak en mantıklısı .Ayrıca biraz geliştikten sonra 5-3 haritasıan giderek palladium toplayabilirsiniz.Zeta kapısını açmanızı öneririrm.Ama daha biraz gelişmelisiniz:Örnek şu özellikler;
    20lf3
    10bo2
    5-6iris
     
  4. Necronator

    Necronator User

    Teşekkürler pala toplama işi baya ilerde olacak acaip masraflı dediğim gibi 20 lf-3 10 bo-2 yerine aegis alsam zaten arkadaşla kasılıyorum(arkadaşla benimle aynı. skylap da hergün yükseltiyorum
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.