hangisi mantıklı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KURDİSH-POWER tarafından 6 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle selamun aleykum cümletten kolay gelsin değerli moderatörlerim şimdi benim yüzüksüz hevesim oldu yola başladım diyebilirim hesabım 25 prometheusludur 15 argedir veya değermi değmezmi yüzüğü bozmam ben öyle seviyorum ve beyaz sıkıntısı çekmemek için ne yapmalıyım apis zeus yok hesapta tek çare scrap yapıo apocalips yapacam galiba ondan sonra yüzüksüz hesapta uriyi neye harcamam lazım vip indirimli oynarım ben hep tek parçadan 7 m uri yapıp 50 argeye tamamlamak faydalı olacağını düşünüyorum katlayıcılı kutumu iyidir yoksa paladium +yaratıkmı samimi görüşlerinizi bekliyorum tşkler

2. beyaz için yüzük vermeyen kapı yapabilirsiniz lambda hades kappa kuiper

3. Foden

Foden Guest

Merhaba,

Hades kapısı yapmanızı öneririm UCB-100 atsanız bile attığınızdan fazlasını alıyorsunuz. Fakat oynadığınız serverda hades yapan sayısının biraz fazla olması lazım erken canı sıkılıp yapmayı bırakanlar oluyor çünkü^^

İyi forumlar.

4. tşkler konu kilit degerli insan

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederiz, konu talebiniz üzere kilitlenmiştir. :)

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.