Hangisi tercih edilmeli? Mimesis vs Cyborg

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 2 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Soyuz*

Soyuz* User

İlk defa alacak biri hangisini almalı, özellikle v1 de kendimi savunayım ancak istemediğimde ortalardan kaybolayım tarzı oyuncular için.
    Oyunda pek yokum ancak oilim birikti yakınlarda birini seçip birleştirmem gerekecek.
    Gemim ise yarım yamalak diyelim, full lf4 full havoç, 33 arge herküller de yarım 5 tane olacak o da.
    Bu ekipmanlarla fullenmemi hangi gemiyle sağlayabilirim?
    Mimesis'in yıldızı parlıyor bugünlerde.

Son düzenlenen: 6 Eylül 2018
  2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Hem vuruş hem savunma açısından ayrıca kasılma yönünden de şuan ki gemi durumunuzda size sayborg gemisi, diğer gemilere göre daha fazla katkı sağlayacaktır. Bu sebeple sayborg gemisini almanızı öneririm.

İyi forumlar.

3. Soyuz*

Soyuz* User

Teşekkürler, başka fikri olan vardır belki onları da dinleyelim

ZONGULDAKLIM bunu beğendi.
  4. 1.) Savaşırım kasılırım kimseye muhtac olmam grup takılıp baskın atarım 4-5 kişi baskın atınca 10 saniye dayanabileyim diyorsan. Cyborg
    2.) Ya aman boşver ben klanla beraber oynuyorum beyin benim gelene geçene can basim kapıların aranan adamı olayım baskınlarda patlamim kasılmam olsun ama fazla hasar veremeyim. Patlamam zor olsun baskın yiyince 20 saniye dayansın diyorsan. Hammerclaw
    3.) Yıldız uçuş düzenim var, 10 kişi beni sıkıştırınca yetenek atim aralarından kaçim. Darbe puanım az olsun ama kalkanım hiç bitmesin yeteneğim ile ema tırt gelir vız gider 10 kişi arasına tek dalarım ezikleri keser kaçarım spearhead karşıma çıkmasın. Adamları oyalayıp kanser edeyim. Nimesis

5. Nimesis daha çok toplu olmayan pvp savaşlarında kalabalığa karşı iyi gidiyor,cyborg hem pvp hem pve de çok işe yarıyor.
    Oynayış tarzına göre değişir gemi seçimin!!

Soyuz* bunu beğendi.
  6. Soyuz*

Soyuz* User

Solo oynarım her zaman, hiç klan işlerine girmedim.Oyunda bir amacım varsa fullerin dahada fullenmesine kalburüstü oyuncuların ise gelişememe durumuna engel olmak.Cubikonda bile herhangi bir baskın olduğunda baskındaki adam cyborg oyundaşlarına sıkmadığı gibi bizim şirketin elit oyuncuları oralı bile olmuyor, genelde zayıf oyuncuları temizleyip beraber cubilerine devam ediyorlar.
    Benimde amacım böyle bi durumda en azından karşılık vermek istemektir.
    Sanki nimesis yıldız ucuş düzeni ve yeteneği sayesinde daha zayıf donanımla bile karşı koyabilir.
    He baktım olmayacak ema+ ışınlanma oradan uzaklaşıp en azından tp şeref kazandırmamak.
    Cyborg alsam benden çok daha güçlü bir cyborg ile nasıl baş edebilirim ki?

7. Ben yaklaşık bir haftadır mimesis kullanıyorum. Tek başıma 10 kişinin arasına girip, 10unu da rahatça kesip gidiyorum. İlk oyuncunun kalkanı bitmeye yakın diğer oyuncudan kalkan çekiyorum, ve genelde ilk sıktığım oyuncu kalkanlı konfiye geçtiği için ondan kalkan çekmeye devam ediyorum. x4 rsb karıştırıp tekrar sab a devam ediyorum ve bunları yaparken gemide sadece 2 kalkan var. belli başlı bozan şeyler var yeteneği buna göre de kalkan sayısını arttırıyorum. Ancak sanırım ilerde mimesis bugünki gibi olmayacak. bence mimesis hakkında yeni bir duyuru yapılana kadar biraz bekle.

8. Oyuna pek girmiyor isen biraz daha bekle çünkü yakın zamanda dengeler Mimesis'e kaymaya başladı. Bu yüzden bir özellik değişimi olacak gibi. Yeteneği savaşlar için ilk başlarda çok iyi gibi gelse de nasıl kaldırılacağı yaygınlaştığında pek adam kesmek mümkün olmayabilir. En kötü ihtimal Mimesis ile savaşan adam ema kamufle yapıp kaçıyor. Geminin en güzel özelliği kapılarda insanı rahat ettirmesi.

JUPlTER bunu beğendi.
  9. Soyuz*

Soyuz* User

Teşekkürler.

Onun dışında şimdi aklıma hammerclaw takıldı malum hesabım tam değil, 12 lazer ve denge yamasıyla 310 hız güzel olmuş.
    Yapacağım çok kapı vs. var belki en iyi seçenek hammerclawdır çünü nimesis tam full+full gemisi gibi.
    Kararsızım ama zamanımda var.

10. Her şekilde mimesis şu an için daha karlı gözükmekte. Mimesisle kapı yapmadım ancak düşünceme göre haritanın ortasına oturup kalkan çek lazer sık mantığıyla tüm aşamalar kolayca oturduğun yerde terlemeden geçilebilir. Ama dediğim gibi, karar vermek için henüz erken. Bakalım mimesis değişecek mi ? Değişmezse mimesis taraftarıyım

11. Soyuz*

Soyuz* User

mimesisi oynamak zor gözüküyor baya

Son düzenlenen: 6 Eylül 2018
  12. Aksine çok kolay, biraz dikkat ve fare kullanım hızlılığı gerektiriyor sadece:)

13. Soyuz*

Soyuz* User

Nimesis düşünüyorum şuan umarım nerf yemez alana kadar

14. Bakıp, göreceğiz :)

15. Soyuz*

Soyuz* User

Aslında denge yamasındada bir nerf gözükmüyordu hatta iyileştirme vardı mimesis ile alakalı.
    Ancak yeteneği ile farkına varılmaya başlandı gibi gerçi kalkan çok çabuk eriyor ve 5 dk soğuması var.
    Bilemiyorum altan, ben alırım nerf yer zaten emek binbir sıkıntı ile oynuyoruz.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  16. %50 cd booster ile 2.30 dakika olaeak kullanıyorum. Bende sayborg olduğu için mimesis aldım, eğer sayborg olmasa sayborg alırdım ama kararı iyi vermek gerekli, afedersiniz ama çok ezik gemiyle bile uzun sürse dahi low yapmaya gücü yetecek bir gemi :)

17. Soyuz*

Soyuz* User

Bende cyborg yok hocam, ayrıca cyborg alsam bile bu halimle yine diğer "elit" cyborglar çok rahat kesecek beni.

Mimesis alırsam belki rahat ederim, sıkacak olan 2 defa düşünür yada kaçmak veya savaşmak için fırsatlarım olur.

18. Evet haklısın. Özellikle faz yeteneği kaçmak için harika :)

Soyuz* bunu beğendi.