Hangisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

855 m credim var diminisher ve sentinel 770 e gidiyor hangisini aliyim sozce

2. Anarcyh

Anarcyh User

sentinel

3. senberk99

senberk99 User

sentinel 809 koyuldu 856 var ins alirim

4. Merhaba,

Sentineli almanızı ben de öneriyorum.Açık artırmada da son anlarda basmanızı tavsiye ederim.İnşallah kazanırsınız :)

İyi Forumlar

5. senberk99

senberk99 User

Cok tesekkurler fakat ikiside 900 m yi gecti ne yapsam
    bilemedim solace 650 ye gidiyo alsammi?

6. Merhaba,

Solace de özelliği itibari ile size %50 dp ve gruptaki arkadaşlarınıza %25 dp verir savaşın kritik esnalarında kullanabilir.
    Sentinel de özelliği itibari ile sağlam konfi ve ekipmanı olan kişiler için savaşta 3-4 kişinin arasına girebilecek bir tasarımdır.
    Ben size ekipmanlarınız da iyi ise haftayı bekleyip sentinel almanınızı öneririm.Tabii ki son karar size kalmış.

İyi Forumlar

7. senberk99

senberk99 User

8 k uri harcayip hizli gonder yaptim 907 m param var 888 basilmis insallah alirim cok heyecanliyim :D

8. Merhaba,

Bizleride bilgilendiriniz burdan ben de şahsen merak ettim :)

İyi Forumlar

9. senberk99

senberk99 User

Oncelikle yardimlariniz icin cok tesekkurler suvari adminim sizin gibi bi admin gerekiyodu buraya ve geldiniz kiyamet adminimle birlikte en sevdiklerimsiniz :D Sonrasinda 907 m credi ile aldim sentineli cok tesekkurler konu kilitlenebilir

10. Merhaba,

Öncelikle iltifatlarınız için teşekkür ederim elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz :)
    Geminizin hayırlı olmasını diliyorum nice baskınlarda kullanın inşallah :)
    Bu arada ben sadece Forum Moderatörüyüm :D

Oyuncunun isteği üzerine konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

senberk99 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.