Öneri hangisini açmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [New]RACON tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [New]RACON

[New]RACON User

Beta kapısı 46/48
    zeta 46/111

betayı açmam tahmini kaç gg sürer şans diyeceksiniz ama sonlara doğru hiç çıkmıyor :(

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Betayı açma şansınız yüksek onun için betayı deneyiniz. 5'er basmayı deneyiniz, şans demeyelim de ne diyelim, şansızlık mı diyelim, :(

İyi forumlar.

Life bunu beğendi.
  3. Life

Life User

:Asddsfgh modu bile uzmussun be helal olsun

4. Merhabalar,

Bende size denediğim bir yöntem hakkında bilgi vereyim belki yardımcı olur 10'ar tane basarak çarpan 5 bekliyorum.Bu şekilde bir çok defa kapı parçası yakalama şansım oldu.Tabi ki bu benim denediğim bir şans bulma yöntemi kesinlik ifade etmiyor.Şimdiden şansınız bol olsun

İyi forumlar

.*CapTain*. bunu beğendi.
  5. senberk99

senberk99 User

Kardeşim alpha ve gammanın duurmunu söylesen bize?

6. Lapseki

Lapseki User

Yemin fazla gelişmemiş de zeta yap ödülleri daha iyi zaten ileride havoc çıkarmak için uğraşmak gerekecek belki havoclarıda fullersin

7. Beta daha önce açılır ama Zeta'ya bastığına göre full Havoc değilsin, Beta'yı bitir ondan sonra Zeta'dan devam et uğraşma başka kapılarla. :)

8. [New]RACON

[New]RACON User

alphayı yeni yaptım oyüzden 1 :) gammada 63/82

teşekkürler dediğiniz gibi 10 ar attım çıkmadı parça 5er atım x2 çarpanda kullandım çıktı konu kilitlenebilir :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2015
    senberk99 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.