Öneri Hangisini almalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [New]RACON tarafından 12 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [New]RACON

[New]RACON User

arkadaşlar hammadde toplayıcısı 3 ile otomatik toplayıcı 3 arasındaki farkı merak ediyorum otomatik toplayıcı hem çöpleri hemde avantajı topluyor fakat hammadde toplayıcı sadece çöp topluyor diye biliyorum yanlışmı doğrumu ?
    Hangisini önerirsiniz

2. Biraz doğru biraz yanlış biliyorsun :) oto toplayıcı dediğin gibi hem avantaj kutularını hemde yaratıklardan düşen kargo kutularını(çöpleri) topluyor. Hammadde toplayıcısı ise petin eski haritalarda haritaya dağılmış olarak bulunan hammeddeleri bunlara korsan bölgesindeki paladyum da dahil onları teker teker toplamasını sağlıyor. Amacına göre değişir hangisini alacağın dediğim gibi ikisi farklı işlevler görüyor. kutu toplatıcaksan petine oto toplayıcıyı öneririm paladyum toplayacaksan hammadde toplayıcısı almalısın :)

3. [New]RACON

[New]RACON User

ona henüz karar verebilmiş değilim ama çok fazla radar alamam :) o yüzde paladium diyip hammeddeyi almayı düşünüyorum teşekkürler yorum için

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Pala topluyorsan hammedde toplayıcısı al kutu ve çöp toplayacaksan oto toplayıcısı al.

5. [New]RACON

[New]RACON User

Teşekkürler :)

konu kilitlenebilir.

6. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Öncelikle verilen yanıtlar için arkadaşlarımız teşekkür ederiz.

Otomatik toplayıcı:
    Bu modülü etkinleştirdiğin takdirde, P.E.T'in yakın menzildeki bütün avantaj ve kargo kutularını otomatik olarak toplar.

Toplama sırasında P.E.T.'ine sadece diğer oyuncular saldırabilir. Uzaylılar saldıramaz.

Ham madde toplayıcı:
    Bu modülü etkinleştirdiğin takdirde, P.E.T.'in senin için etraftaki bütün ham maddeleri (Paladium, Prometium, Endurium, Terbium) otomatik olarak toplar.

Toplama sırasında P.E.T.'ine sadece diğer oyuncular saldırabilir. Uzaylılar saldıramaz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.