Öneri Hangisini Kullanmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 01●ДÐДИДŁÍ●01 tarafından 23 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle selamlar benim bi sorum olacak ama ondan önce gemi özelliklerimi yazayım size
    1 lf4 26 lf3 18 bo2(1i boşta yer yok :D) full hız ekstralar full 16 arge 6 iris 2 flax(diğer 2 iris için kredi kasmaya devam ediyorum(bu arada kredi kasmak için kristallondan başka öneriniz varsa nolursunuz belirtin gına geldi :D))
    gelelim soruma şöyleki ben bugün mavi kutu açtım birkaç tanecik içlerinden aegis,aegis elite,citadel çıktı (birde lf4) herneyse şimdi gönlümden aegis elite geçmek geliyor fakat ama lakin 10 lazer slotu benim atış gücümü nerden baksanız 150x5=750 hasar düşüşe uğratıcak bu konuda kararsızlığa düşüyorum Enforcerla devammı yoksa aegis elite ile yeni maceralara yelken açmakmı?

2. Diriliş27

Diriliş27 User

aegis elite kullan candoldurma derdin olmaz kardeş dahaseri kasılırsın tallon keserken dönmene gerek kalmaz:D

3. Yeni oyuncular için aegis elite bulunmaz nimet ancak diyorsan ki ben zaten hasar almadan kesebiliyorum npcleri o zaman seni yavaşlatır. Yine de uzun vade de kendini yenileme özelliğiyle durmadan kesmene olanak tanır. Kısacası karar senin, iyi kiteliyorsan gerek yok aegis'e.

4. YOLUN*SONU

YOLUN*SONU User

bana kalırsa aegis eliteye geç kami 3 vipinde varsa battleray kes 1 mil geçkin kredi veriyor çok rahat kesersin baktın o sarmıyor tallon veya cubiye gidebilirsin.

5. Önerileriniz için teşekkürler en iyisi aegis elite alışma süreci olarak 3 gün bi kullanayım bakalım tam karar veririm artık :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.