Hangisini önerirsiniz?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ._Batur_., Aug 2, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ._Batur_.

._Batur_. User

Surgeon ve Tartarus gemisi çıktı ancak kararsız kaldım siz olsanız hangisini secerdiniz bide bi kıyaslama yaparak yanıtlarsanız sevinirim.

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Konunuzu ''Yeni Başlayanlar'' bölümüne taşımış bulunmaktayım ve böylelikle ben ve diğer arkadaşlarım size daha faydalı şekilde yardım edebilirler :).

Şimdi konumuza gelirsek ne için satın alacağınıza bağlı. Eğer hızlı bir gemi istiyorsanız kesinlikle Tartarus'u öneririm. Hem savaştaki mobil özelliği hemde kutu toplarken yüksek hızı gayet işe yarar.
    Fakat ben yaratık keseceğim, kapı yapacağım, vurduğumda karşımdaki gemiye yüksek derecede hasar vermek istiyorum derseniz Surgeonu öneririm.

İyi Forumlar...

ELYSIUM and ._Batur_. like this.
  3. ._Batur_.

._Batur_. User

Öneriniz için teşekkür ederim

4. Fren

Fren Guest

Rica ederim, şimdi arkadaşlarımızdan gelen yorumları bekleyelim ama bu saatte forumda az kişi oluyor maalesef.

İyi Forumlar...

._Batur_. likes this.
  5. Gemi özellikleri nedir paylaşırsan arkadaşlar çok daha yardımcı olur.
    Ben şahsen tartarusu baskında ve spaceball gibi etkinliklerde kullanıyorum, surgeon a sahip değilim ama onuda kasılırken kullanırdım tartarusu pek kasılmaya uygun bulmuyorum zaten haritada pek göremwzsin o gemiyle kasılan oyuncu

6. ._Batur_.

._Batur_. User

Surgeonun özelliği %6 daha fazla hasar %6 tecrube ve 1 tane fazladan hız yeri
    Tartarusun ise hızı ve roketini 3 saniye boyunca roket atma zamanını 1 saniyeye düşürüyo

7. Kutu palla spaceballda tartarusla takılabilirsiniz.Fakat kapı döneceksiniz cubi kesecekseniz goliathla takılmalısınız.Bana kalırsa tartarus alın sıkıntı olursa ki olur sürekkli kutu toplamazsınız diye düşünüyorum,goliatha geçersiniz surgeon yerine enforcer olur bişey olmaz bence :)

8. Yok senin geminin özelliklerini sormuştum ben

9. Surgeon hem kasılırken hem de savaşırken avantajlı bir gemi, onu tavsiye ederim

Thread Status:
Not open for further replies.