hangisini seçmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®±•ÑéxØÑ•±® tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    gemim vega 18lf3 10 bo2 10 elit hız 6 flax 1 iris
    3 argeyim skylab ful
    45m para var 3k uri vip ve indirim var
    kastıgım kredilerle iris almayı düşünüyorum fakat urileri nereye harcamalıyım argemi yapmalıyım yoksa goliyemi geçmeliyim tam karar veremedim yardım ederseniz sevinirim

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Uridiyum ile goliath almak doğru olmaz. Arge yapmanız en iyisidir. Skylabınızda full ise mutlaka arge yolunda biraz ilerleyin.

İyi Forumlar.

3. goliyemi geçiyim derken 5 lf3 5 bo2 daha alıp anlamında demiştim vegadamı kalayım?

4. senberk99

senberk99 User

Bence goliatha geçin yani vega en berbat gemi sizin için çok gereksiz.Ya leo alın ya da goli aynı zamanda katlayııc varsa vegayı bırakmayın kutu toplaın.

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

irislerinizi ve goliath gemisini ticaretten kredi ile almanızı mevcut Urıdıumlarınızla arge yapmanızı tavsiye edebilirim,Arge dizilimi hakkında Buradan bilgi edinebilirsiniz.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.