HAR dosyası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhaba.
    5-3'teki gemime girebiliyorum, onun harici x1 x2 x3 x4 x5 x6 x7 x8 4-4 ve 4-5 haritalarına girilmiyor.
    HAR Dosyası kaydetmek istedim. 5-3'ten 4-4'e atladım. portalda sıkışıp kaldım fakat HAR dosyası J tuşuna bastıktan sonra hiç bir şey kaydetmiyor. aynı oyun gibi takılıp takılıyor. Kaydetim incelediğimde ise sanki J tuşuna bastıktan sonra kaydı durdurmuşum gibi gözüküyor, ki zaten öyle. oyundaki lag yüzünden karşı tarafa atlamıyor, ve başka hiç bir veri giriş cıkışı olmadığı için HAR dosyasına kaydedilecek bir şeyde yok. Bu durumda bizde hala HAR dosyası istiyorsunuz? ben bunu kaydedip gönderirsem hiç bir anlamı kalmıyor ki ? Kaydı tam lagın başladığı yerde sonlandırmışım gibi gözüküyor. oysaki atladıktan sonra 8 dakika boyunca bekledim. porttan atlamadı ve HAR Dosyası boş.

soydangelen ve BIÇAĞINTERSi bunu beğendi.
  2. fuyyus1907

fuyyus1907 User

doğrudur dostum bende bayadır giremiyorum bağlantı kuruluyor diyor ama girmiyor
    6 gündür böyle inşaallah düzelir oyun

3. 5 3 de pala toplamakdan gına geldi , yeter da artık :)

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle HAR dosyası kaydettiğiniz için teşekkür ediyorum. HAR dosyanızı Support takımımıza göndermekten çekinmeyiniz. Onlar gerekli incelemeler için Merkez Ekibe ileteceklerdir. Oyun deneyimime göre; 5-3 den 4-4 atladıktan sonra kapıda kalında çarpıya basıp çıkınız, daha sonra 5-2 veya 5-3 de olan hangarınızı etkinleştiriniz. Başladıktan sonra geminizi bulunduğunuz noktada değiştiriniz. Oyuncu olarak ben böyle yapmaktayım ufak bir tavsiye :)

Ana haritalarda olmayan geminizi aktif etmeyi deneyiniz. Anladığım kadarıyla birkaç harita dışında oyuna genel olarak Bağlantı Kurulamıyor.
    5-2 Haritasını deneyiniz ben öyle yapmaktayım :)

İyi Forumlar Dilerim.

5. Nasıl yani 5-2 ve 5-3 te gemisi olmayan oyuna giremeyecek yani ? Son zamanlarda duyduğum en komik şey :D

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunda bulunan Bağlantı sorunu yüzünden gözlemlediğim kadarıyla birkaç harita dışında oyuna girişlerde sorun bulunmaktadır. 5-2 ve 5-3 te gemisi olmayan oyuncuların oyuna giremeyeceğini belirtmediğimi eklemek isterim. Lütfen yanlış ithamlarda bulunmayınız.

İyi Forumlar.

7. BlueSparkk

BlueSparkk User

Modum ondan yana bir sorunum yok, ama mesela ben HAR dosyasını kaydettim. fakat portaldan atladıktan sonra oyun gelmiyor, doğal olarak HAR dosyasıda bir şey kaydetmiyor, boş olarak kalıyor:)

8. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

2 ve 3 yıldır har dosyası dağıtıyor adminler sorun bizde değil adminim size sorun var biz oynuyoruz si bozuyoruz ne alaka har dosyası ???

9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Siz o şekilde olsa dahi aldığınız kaydı atın yine de. Sorun atlarken ki sıkıntıyla alakalı da olabilir.
    HAR dosyası oyundaki hatanın ne sebeple olduğunu görmek için istenmektedir. Bu şekilde sorunu çözmek daha hızlı olacaktır.

İyi forumlar.

BlueSparkk bunu beğendi.
  10. ben görev icin 5.3 gittim ama yaklasık 15saatdir oyuna giremiyorum cok sacma oyunun cıvkı cıkmaya başladı

11. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

adminim har dosya hiçbir zaman alaka yok siz öyle kafana göre har dosya diyorsun hiç mi yorulmadınız ???