HARBİ PRO BAKSIN!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HadiCanımSende- tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu tür konular çok açılsada kendime göre bir konu bulamadım :(
    Öncelikle gemim:Golliath 15LF3 2 İRİS 6 FLAX 0 BO2 (AO3 VE BO1 KAÇ TANE VAR BİLMİOYORUM DİROİTLERİ FLN FULLUÖR) 10 LF2.. Server İsnkandinavya.

İlk sorum şu:Full Bo2 mi ? Full İris mi ? Arge mi ?
    2. sorum şu:İlk olarak hangisni yapmam fulllemem gerekiiyor ve nasıl fulleyeceğim ?

2. Captivity

Captivity User

Evet arkadaşlar pro olmadığım için bakmadım ve cevapta veremiyorum inşallah arkadaş cevabını bulur birinizden :D

3. bence önce full lf3 ve iris git atak olmadan olmaz sonra kalkan yap en son arge derim...

4. Bence önce kalkan tamamlanmalı ardından lf3ler sonra irisler sonrada arge
    neden derseniz:
    senin seviyen için değilde yeni başlayan birisi diyelimki leonov aldı. full lf2 bile yapsa kasılmasına yetecek bir hasarı oluyor. ancak kalkan ikiye katlansada en fazla 60 k olabilir ama elitle döşersen 120 k. 120 k kalkanla x-3 x-4 de sıkıntı çekmeden kasılırsın. o yüzden bence öncelik kalkanda olmalı

5. Önce BO2 yap (en az 15 tane) Sonra LF3 yap en azından şuan ki irislerine yetecek kadar yani yaklaşık 19-20 tane lf3'e tamamladıktan sonra kredi kasıp İrislere yönelmelisin ...

6. iskandinavya da fullenmek bence oldukça kolay irisler krediye bakiyor zaten onu geç önce BO2 leri fulle sonra lf3 ve iris

7. PEKİ BO2 Yİ KERDİYLEMİ FULLEYEM YOKSA URİMİ YOKSA 2 Sİ BİRMİ ŞUN ÇARDA 10K + URİ VAR

8. Her ikisyle yaparsan daha kolay olur fullemesi .. Ama yapamıyorsan da en iyisi uridium ile olur .. Çünkü her alışverişten alıp alamayacağın belli değil ..

9. aha 1 tane bo2 yi uri ile çektim 18m e de 12me 1 tane 6me bir tane bo2 çektim etti 3 bo2

başka taktik varmı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2014
  10. uri credi 15lf3 16 bo2 15 hız yap iris yap 4 iris alınca 8 lf3 al irisler için boyle git

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.