Destek Harcama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 19 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ben oyunu 19-01-2012 beri oynuyorum ve bu oyuna ne kadar para harcadığımı bilmek istiyorum mailde cogunu sildim bu durum hakkında supporttada mesaj attım acaba konu ile ilgili bana dönüş yaparlarmı daha önce bu konu hakkında merakı olan arkadaşlar nasıl bir yol izledi yada merakı olan arkadaş oldumu acaba? support bu tür bilgileri paylaşırmı hesap sahipleriyle

2. 20082014

20082014 User

kardes onu banka yoluyla cikara bilirsiniz dark oyle birsey bilgi vermez bildigim kadar

ama 19-01-2012 dedigine gore cok harcamisindir 3 yila yakin zaman

bende senin giib dusundum bir ara banka kagitlarina elime gecdi birsey icin lazimdi inan bigpoit kontol ettim son 1 yilik baya vermisin sonra geneline bakdim 5 yil inan simdi uri ne almiyorum cunku sana sunu soyle bilirim bu boyun bir cok kisinin aylesinden etti ve daha cok seyler var o yuzden aklinizi basiniza alin bence

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bizler Forumdan sorumlu olduğumuzdan ,herhengi bir bilgimiz yoktur,daha kesin bir bilgi için ID ve server bilgilerinizle konuyu açıklayıcı bir şekilde Supporta yazarsanız size geri dönüş yapılacaktır.

4. Bende baya yatırdım kardeşim hatta ara ara oyunu bırakıp geri döndüm. ve toplam tutara bakıp kendime bir söz vermeliyim belki geliştirmeler için son bir kez cekebilrim. sonra yapılcak bir şeyim kalmıyor. çünkü

pekale modum konu kilitlenebilir o halde teşekkür ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2015
  5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederim iyi oyunlar,Oyuncu isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.