Destek Hard Gate

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrAbusive tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrAbusive

MrAbusive User

Venom + 11 bo2 + 30 lf3 + 2 lf4 + kami 2 - diroit uçuş düzeni yok - 8 iris- 25 arge
    3. bölümü geçebilir miyim ?
    Konfi nasıl olmalı ?

Son düzenlenen: 11 Aralık 2014
  2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

sen 2yi geçemezsin :D

3. MrAbusive

MrAbusive User

1 2 x1 ile 45 dakikada bitti

4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

zor mu kolaymı *

5. MrAbusive

MrAbusive User

Hard ( zor ) kapı yazmıştım başlıkta

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

yinede 3 aşırı mermi aşırı zaman alacak ve sende daha kami3 yok kami3süz olmaz

7. MrAbusive

MrAbusive User

Afedersinde geçenlerden öneri almak için konu açtım boş yapmak için cevap yazıyorsun . Nostramo ile alpha bigboy ile beta yapılırdı zamanında sana sorsak oda olmaz .

8. Kral-87

Kral-87 User

sadece x1 ve ECO 10 PLT 2026 le 1 saat te birirdim :eek: Tabi kami de var :oops:

9. bu alpha beta degıl nasıl bı kapı anlamadım ben senden bi tık ustun gemım var geçemedım gerci vipim yok kamikaze patlatamadım ondanda olurda ümidimi kestim ben gırmıycem bıda

10. kapı nerde ve nasıl kapı söyler mısınız

11. webce

webce User

cok patlarsın cok sıkıp sıkıp kac kami 3 olsaydı daha ıyıdyı

12. VΛLVE™

VΛLVE™ User

sen o zamanında diyorsun ama ben o zamanlarda oyunda değilmiydim bende bigboyla betaya girmişim sen kendini tecrübeli beni yeni başlamış mı sanıyorsun? sanki bigboyla tek sen beta yaptın sanki petsiz hellstromsuz tek sen betayı yapmışsın da biz bir şey bilmiyoruz
    ben de o zamanlar öyle oynardım arkadaşım tek eski oyuncu sen değilsin!

13. MrAbusive

MrAbusive User

1 saat 20 dakikada 3 venom 4k elit ile bitirdim arkadaşlar 3. aşamayı
    skoll kesmek isteyenler 30k vurup 18 20 saniye geride beklemesi gerekiyor hareketliyken vurup dururken bekleyeceksiniz biraz sabır meselesi .
    iyi akşamlar

14. gençler ben ilkez burda duyyuyorum bu kapı nerde ?

15. zaman hırsızı gereksiz bir şey vipin yoksa 10 m x4 un yoksa geçilmiycek bi kapı

16. Merhaba ,

Görev denetim kulesi > Etkinlikler kısmından Kolay - Zor seçip şirketinizin x-4 haritasında sanırım ortada olan portal gibi yerden giriliyor.

İyi forumlar.

17. Heterodox

Heterodox User

bende sadece kolay vardı şimdi zoru bulamıyorum ne yapabilirim ?
    edit: tamam sorun bendenmiş 15. seviyeyim

18. takemyhard

takemyhard User

vip+kami3 varsa 60 dakka.....bunlar yoksa boşuna girme.....

19. VΛLVE™

VΛLVE™ User

arkadaşlar herkes kami3 derken vip diyo viple pet tamiri bedavamı ve benim 1buçuk k urim vardı betada tallinlerdeydim ve vipsizdim
    kami3 ile daldım (petim8lwl level attırmicam 8 en iyi tamir 90uri) 750uri tamir masrafına gitti sonra 2k geldi :D
    tallonlardada aynı 20-30 fln kami3 attım ve 1 lazer bile kullanmadım protegit ve sibelonittede aynı şey yani betayı 1lazer bile kullanmadan bitirdim tabi gemi full elit hız diroitler full bo2 olacak diroitler full iris ama bide kalkan tasarımı ve kalkan veren uçuş düzeni kalkanım 445k oldu

Mehmet bunu beğendi.
  20. Mehmet

Mehmet User

ya bu kapının bi taktiği falan yokmu ya

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.