Destek Hard Gate

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrAbusive tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MURTYMAN

MURTYMAN User

zor olan için söylüyorum. x2 ile yavaş yavaş kesin. 5 saniye kes çekil. icy çıkarsa çekil ve onları yok et tekrar saldır. varsa venom ve kami kullanın. ben 4. deneme de bu yolla 45 dakikada felan kestim.

2. pet varsa vip sen yaparsin

3. vipsiz kestim yartıkları şuan skola geçem gayet iyi gemi goli venom 3lf4 8 iris arge 21 elit kulanmadım pet atım vipim yk şimidi kadar 2k uri giti ama kronos parçası veriyor buna deger

gorevde 2k uri verilior :D tp credi uri karınız pet 11llvl

4. takemyhard

takemyhard User

ben vip+kami3 yoksa boşuna zaman kaybı die düşünüyorum....ama onlar olmadanda bu oyundaki bütün kapılar yapılabilir..sadece biraz uzun sürer ve kasacakların bukadar uzunsüre uğraşmana değmez...yoksa biz eskiden bırak kamiyi petsiz kapı yapıyorduk...

5. koro71

koro71 User

Güve Varsa Güveyi Al Kami 3 Ve Vip Varsa Sürekli Kami At + Beyaz Sık 15 Dkda Skollu kesersin

6. beyler 3.5m kalkan 3.5 m dp si var ben venomla ardıp sıkıp çıkıodum arada 5k uri kami atım sonuç kapı biti 32k uri oldu skolun urisi kami giti

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.