Öneri hareketli avantaj kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [[GÆDDÆR_o7]] tarafından 7 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olmasını istermisiniz ?

1. evet, olabilir

59,1%
  2. geliştirilmesi uygun

13,6%
  3. hayır, olmamalı

27,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi haritada avantaj kutuları var ve ödülleri pekte tatmin edici değil bunun için haritaya birde hareketli avantaj kutuları ekleniyor bu kutular 250 hızında sürekli hareket ediyor ve diğer avantaj kutularına göre %50 daha çok ödüllü diğer yandan %75 daha az bulunuyor sayılar üzeri oynama yapılabilir

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Aslında program kullanımını sekteye uğratabilir pet bunun peşine takılır gider haritanın bir ucundan diğer ucuna :D

3. senberk99

senberk99 User

sacma

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Üslubunuzu lütfen düzeltiniz kırıcı olmadan saygı çerçevesinde yorum yapınız.

İyi Forumlar

5. senberk99

senberk99 User

sacma buldum sacma dedim ne var bunda olması sacma bence yorumum bu

6. haksız yollardan halen kazanc sağlandığı icin oyum olumsuz.

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Karşılıklı saygı çerçevesinde yorumunuzu yapabilirsiniz. Herkesin fikrine saygı duymanız lazım hoşunuza gitmediyse bunu kibar bir üslup ile belirtebilirsiniz. " Hoşuma gitmedi oyum olumsuz." tarzında bir üslup kullanabilirsiniz.

İyi Forumlar

8. senberk99

senberk99 User

tamam oyle kullanirim artik da siz mo attiniz bana yasaklama yani ben kural disi bisey soylemedim

9. Suistimal edilmezse güzel fikir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.