Hareketli İmza

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «»®AdAmIn«»GüNü®«» tarafından 5 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar. İmzamı biraz hareketli yapmak istiyorum.. İmzamdaki arka plandan önce gemi yukarı kalkacak, sonra ekrana (kendimize) doğru lazer efekti verip , ekrana doğru gelecek. Sonra ekran siyahlaşarak Nick adım ve altınada sloganımı yada TR1 EIC yazacağım. Bu efektleri nasıl yapabilirim imzama??

Edit: Photoshop CS6'yı kullanıyorum.

2. Merhaba ,

Dip not olarak forum imza kuralları gereği genişlik 500 ve yükseklik 200 pikseli aşmaması gerekiyor.

İyi forumlar.

3. şimdi bunu bir başka videoyla anlatıcam ama çekip yüklemem biraz sürer :)

4. İyi olur. Sağol :)

5. 35 dk falan sürdü :D şimdi yüklicem
    edit: ilk 10 dakikada video bozuk çıkmış. tamamını yüklüyorum ama ne anlarsın bilmiyorum
    videodaki örnek gif:

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Artık bizlerede birer tane güzel bir imza yaparsın

7. siz istersinizde yapmazmıyım :D ama hareketli yapmam söyliyim bu sadece yapımını göstermek içindi :) onun dışında isteklerinizi yazın şimdi köpeği gezdiricem 21:30 gibi koyarım. :)

8. Hacı bana nasıl yapılacağı lazımdı :D Yapılmışı değil. Ayrıca güzel olmuş ama lazer efekti biraz kötü olmuş. Bide benim dediğim efektte lazeri sıkıyor böyle hafif siyahlaşma oluyor ardından ekrana doğru geliyor ve sonra senin yaptığın gibi isim geliyor.. Yapılabilir mi?

9. yapılabilirmi bilmiyorum ama photoshop la uzun sürer. yapılışının videosunu youtube a yükleniyo ama daha %8. ayrıca camstudşo saolsun ilk 10 dk bozuk çıkmış :mad:

10. Ne biçim program o :mad:

Ayrıca tekrar teşekkür ederim video ile anlattığın için :)

11. hocam dalga geçme :D video yu bi işleyip yüklemeyi denicem. 2 saatte %13 yüklendi.

12. :eek::eek: İnternetin mi yavaş yoksa YouTube'ye yüklerken hep mi yavaş yükleniyor?? :eek::eek:

Konu Up! Yardımcı olacak olan yok mu?

Kimse bakmayacak mı :mad:

Son düzenlenen: 9 Eylül 2014
  13. hocam banlıydım kusura bakma. kısaca özet geçicem. gemiyi 3 defa yukarı tuşuna basarak biraz yukarı götürecen sonra kaydedicen 1. 2. 3. 4. 5. gibisinden ondan sonra gemi istediğin yere gelince lazeri attırıcan. yine hafif hareketlerle. ardında yeni bir layer açıp siyaha boyayıp görünürlüğü %0 yapıcan kaydedicen %5 yapıcan kaydedicen %10 yapıcan kaydedicen. böylece %100 yapana kadar kaydedicen. ardından, yazıyı yazıp görünülüğü %0 yapıp tekrar aşama aşama kaydedicen. yaklaşık bir 100 kare resim çıkar. bunları gif programlarıyla birleştirebilirsin.

14. Şimdi sana videodan GIF yapmayı anlatayım ;

Memecenter adlı bir yabancı caps yapma sitesi var. Orada GIFMaker var ve bu GIFMaker ile videodan hareketli imza yapabiliyorsun.

Öncelikle GIFMaker'ı bul.

Sonra soldaki öpücük atan GIF'teki seçeneği seç.

Sonra bir video ekle (Add Video) ve videon yüklenince hangi kısmının gösterilmesini istiyorsan o aralıkları gir. (Her video için en fazla 5 sn.)

Mesela ; Start time : HOURS 00 MINUTES 03 SECONDS 05 - End time HOURS 00 MINUTES 03 SECONDS 10

Yani 3:05'ten 3:10 a kadarını görüntülüyorsun.

Sonra , videon yüklendi mi düzenleme penceresi çıkacak. Buraya yazı , resim ekleyebilir ya da efekt verebilirsin. Sonra SAVE > Save to my PC seçeneği ve adlandırma işleminden sonra ta-da ! Hareketli imzan hazır.

NOT : Memecenter'ın GIFMaker'ı biraz hızlı geçiyor animasyonu. Yani hızlı ise videon çok hızlı geçebilir.

15. internetten yapmaktsan sa Easy GIF Animator kullanılabilir karelerin hızlarını tek tek yada topluca ayarlayabilirsin ayrıca gif den video, video dan gif yapma da var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.