Harita Değiştirme Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzayl80 tarafından 3 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. uzayl80

uzayl80 User

evet arkadaşlar 2 gündür port atlamayla ilgili sorun yaşıyorum CEREZLER TEMİZLENDİ + FARKLI TARAYICI DENENDİ+ BAŞKA BİR PC DENENDİ ama sonuc yine aynı bi yardım plss internette sorun yok hızlı net kulnıyorum senelerdir

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yaşamış olduğunuz sorun ile alakalı haritada NPC ve portallar gözüküyor mu?

İyi Forumlar.

3. uzayl80

uzayl80 User

hicbirşey görünmüyor resimde mevcut oyuna giriş cıkış yapınca normalleşiyor

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuna giriş çıkış yaptıktan sonra düzeliyorsa aşağıdaki işlemleri tekrardan yapınız. Sorununuz Çerez ve Temp dosyaları ile alakalı olması gerekiyor. Ancak yapmanıza rağmen örnek veriyorum; oyundan çıkış aldım 2 saat sonra girdim harita gözükmüyor ve 1 dakika içerisinde yeniden bağlan geliyor. Yeniden bağlandıktan sonra oyununuz düzeliyor ise anlık lag sorunu ile alakalıdır.
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

İyi Forumlar.

5. uzayl80

uzayl80 User

saydıkların hepsi yapıldı porta atlayıp boş ekran oldugu zaman anında giriş cıkış yapıyorum öle 1 saat sonra falan değil buda can sıkıcı bir durum anlamadım suporta mail attım yalnız şu mynet kayıtlı postamı paralı yapmışlar bende mail adresime giremiyorum bunun bir cözümü varmıdır

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bahsi geçen e-posta adresi sağlayıcısı Mynet ise, support birimi du durumla alkalı yardımcı olmaktadır. Yapmanız gereken işlemler: Mynet ekibinden mail değişim talebinde bulununuz. Daha sonra kendi hesabınız üzerinden Support Takımımız ile iletişime geçiniz. Oluşturmuş olduğunuz bilet içeriklerinde Support Takımımızın bazı işlem talepleri olduğunu unutmayınız.

İyi Forumlar.

7. uzayl80

uzayl80 User

şimdi mynet desdek ekibine durumu anlattım mail adresimi kulanamıyorum bu sebepten dolayı şu adresime gönderilmesini istiyorum dedim bukadar bilgi yeterli olmuşdur sanrım mynete sonrasında suporta nasıl bi yazı yazayım

8. Tpehlevan

Tpehlevan User

kardeş yapacağin olayi kisaca söyliyem Bilgisayarina format attiracan bu olay bu kiş benimde başima geldi support giriş yapti gemime vede ben işyerin denki Bilgisayarımdan giriş yaptim sorun yoktu sorun evdeki Bilgisayarı fortmat attirinca düzeldi

9. uzayl80

uzayl80 User

daha 1 ay önce formatladım pc yi ssd hardisk taktım javası flash playeri falan hepsi güncel port atlayınca hicbirsey cıkmıyor bende oyuna girip cıkıyorum düzeliyo nerden kaynaklanıyo bilemedim

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Burada belirtimiş olduğunuz sorunu aynı şekilde Support Takımımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

İyi Forumlar.