harita geçişleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mnurdas_26 tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mnurdas_26

mnurdas_26 User

5 3 haritasından 5 2 haritasına neden dönüş yapamıyorum 19 seviyeyim alakası varsa

2. Tekrar 4-5 ten 5-1 e ordan 5-2 ye gitmelisiniz.Seviyenizle alakasi yok.

3. Merhaba,

Korsan haritalarının geri dönüş özellikleri yok 5-2 ye dönmek için tekrardan 5-3 den çıkıp, 5-1 e girip oradan 5-2 ye geçmelisiniz.
    Önerim diğer hangarlarınızdan birini 5-2 de kaydetin 5-3 den 5-2 ye döneceğiniz zaman çıkış yapıp diğer hangara geçebilirsiniz.

İyi Forumlar

4. mnurdas_26

mnurdas_26 User

nedemek istediğimi anladınmı 5 3 haritasından 5 2 haritasına geri dönülmüyomu yani kimse geçiş yapamıyomu onu sordum

yani geminin birini 5 2 de diğerini 5 3 te bırakayım öylemi anladım

LastShot12345 bunu beğendi.
  5. Donulmuyor.Sadece 5-2 den 5-3 e gecis var.5-3 ten tekrar 5-2 ye gecis yok.5-2 ye gecmek icin oraya direk bi hangar koyabilirsiniz

6. Merhaba,

Az öncede belirttiğim gibi korsan haritalarında geri dönüş yok yani 5-3 den 5-2 haritasına dönüş yoktur.Yani kimse geçiş yapamamaktadır.

Evet geminin 1 tanesini 5-2 de bırakın diğerini 5-3 ta bırakıp istediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz.

Tatmin edici cevapları aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

7. mnurdas_26

mnurdas_26 User

çok saol onun bilgisi yeni geldi.5 3 te pala toplayıp 5 2 ye diğer gemiye geçelim deniyelim çok saolun

LastShot12345 bunu beğendi.
  8. Ne demek her zaman burdayim

9. Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkürler

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.