Harita!!

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by XabLe, Mar 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XabLe

XabLe User

paladıum kasmak ıstıyorumda 4-5 den x5 e gecıcekmısım 4-5 e nasıl gıdıcem kı ben nerde yazıyo gozukuyo ??

2. Şirketinizin x4 haritasında pvp ye açılan bir kapı var buradan atlayın (4-1 , 4-2 , 4-3) şirketinize göre bu harita adı değişir 4-1 , 4-2 , 4-3 haritalarından şirketiniz için olana atladıktan sonra ortadaki kapıdan 4-4 haritasına atlayın oradan 4-5 e açılan kapı var sol taraftaki mmo alt taraftaki vru ve üst taraftaki eic burdan uygun olandan atlayın ve şirket haritanıza geçin ordaki kapılardan 4-5 e atlayın ortadaki portallar korsan haritasına 5-1 e açılır korsan haritaları 3 haritadan oluşur 4-1 4-2 4-3 olmak üzere eğer güçsüz bir geminiz var ise kamufle olup ortadaki bariyerli alandan geçin ama en ortaya sakın girmeyin orada kamufle bozucu özellik var kamufleniz bozulur orayı geçtikten sonra 5-2 ye geçin orta kısım genel şirket ambarıdır burada konfileri vs ayarladıktan sonra tekrar portaldan atlayın burası 5-3 oluyor bariyerli alanın alt kısmı paladium kısmı oluyor ama bu alanda kamufle bozucu özellik ile kaplıdır girdiğiniz an kamufleniz bozulur

3. XabLe

XabLe User

Girdim burayada nasıl 5 tane boss tarzı sey var ve abuk subuk mooblar sımdı nasıl cıkarıcam ben bunu hepsınden cıkarmı ? 5-3 en solda bı kapı var guvenlı bolgemı yaratıklar nedır hangısınden cıkar ?

4. 5-3 te sol tarafta görünen kapı sizi 4-4 haritasına ışınlar çıkmak için o kapıyı kullanabilirsiniz ama orası mayınlar ile çevrelidir dikkatli olmanız gerek ayrıca saboetur lara yakalanmamanızı şiddetle öneririm :)

5. XabLe

XabLe User

Ya yakalanmıyım de Sımdı buyuk boss heralde kastetdıgın Hangı moobdan cıkarıcam kı ben pala yı onu anlamadım kucuk buyuk gemı kstım cıkmadı

6. paladium yaratıklardan çıkmıyor :) bakın haritanın alt kısmına inin alt kısımda paladiumlar olmalı yalnız oyun ayarlarından hammaddeleri göster seçeneğinin aktif olduğuna emin olun yoksa görünme paladiumlar. bu arada 5-3 te bulunur bu paladiumlar 5-3 te haritanınen alt kısımlarına doğru inin görürsünüz zaten en alt ortalara doğru

Thread Status:
Not open for further replies.