Haritada Deadly Battleray yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TurkishTim3 tarafından 28 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 50 adet deadly battleray kesme görevi var ve küresel serverda haritada deadly battleray yok günlük çıkma limitimi var belli bir sayıda kesilince çıkmıyor mu bu konuda yetkili veya bilgili bir kişi bilgi aktarımı yapabilir mi ? (deadlt battleray kesilince 5 dk da bir pvp de çıktığı bilgisine sahibim ama 1 saat boyunca gözlem yaptım sistem günlüğünden çıkma bildirimi gelicek mi diye gelmedi...)

hala durum aynı ,bilgi verebilecek yetkilidemi yok ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2021
  2. Gözlemlediğim kadarıyla gece saatlerinde daha fazla çıkıyor (bir haritada 7 tane gördüğüm oldu). Eğer zamanın varsa gece 4-1 , 4-2 , 4-3 haritalarını dolaşman.

titans___ ve TurkishTim3 bunu beğendi.
  3. teşekkürler umarım gece gelirler.

4. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim , forum kuralları gereği art arda yazmak forum kurallarına aykırıdır.
    Haritalarda yaratığın çıkmama durumu halen devam ediyor mu?

İyi oyunlar dilerim.

5. evet hala devam ediyor küresel serverda deadly batterayla hala ortada yok 4-1 4-2 4-3 4-4 4-5 hepsine baktım her saat bakıyorum ama hala çıkmıyorlar

6. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Konuyla ilgili sizden ricam destek ekibimizle iletişime geçmeniz olacaktır.
    Gerekli incelemeyi yapıp durum ile ilgili yardımcı olacaklardır.
    Oyun içi teknik sorunlara forum üzerinden müdahale edemiyoruz.
    Anlayışınız için teşekkür ederim.

İyi oyunlar dilerim.

7. Mineral

Mineral User

Kese kese neslini kuruttun beğendin mi yaptığını