Destek Haritadaki çiçekler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve istanbulcopy34 tarafından 16 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese iyi forumlar. Üyelerinde belirttiği gibi çiçekler artık yok denecek kadar az. Önceden bunun bilgisi verilmediği için katlayici çektik bunları toplamak için. Halihazırda bu etkinlik vasıtasıyla istemciyede alışıyorduk. Çiçeklerin az çıkması düzeltilecek mi yoksa böyle mi devam edecek ? Forum yetkilisi cevap verirse çok makbule geçer. Ve ek olarak bu tutum bana göre suç teşkil ediyor ve hiç etik değil. Zaten otoculardan , otomatik program kullanan oyunculardan muzdariptik şimdi ise oyuna verdiğimiz para tabiri caizse çöpe gitti. Bir açıklama bekliyoruz , saygılarımla.

2. geçmiş olsun gitti 5.90 yarım ekmek tavuk dönere verseydin daha iyiydi miden bayram ederdi

WiccKyTr ve istanbulcopy34 bunu beğendi.
  3. Güncelleme notlarında şimdi açıklama yapmışlar kutular olması gerektiği gibi güncellendi diye . Olması gerektiği herhalde haritası başına 1 adet :). Dahada ne indirim çekerim ne katlayici alırım. Oyuna para verme meselesi benim için bu an itibari ile bitmiştir herkese iyi oyunlar diliyorum..

TRAKYALI59 ve 03_YOU_18 bunu beğendi.
  4. EdepYaHu

EdepYaHu User

Kesinlikle katılmakla beraber Darkorbit ekibine maç ortasında kuralın değiştirilemeyeceğini belirtmek isterim.
    1.si Çiçek etkinliğinin test serveri olmadı.Yani planlanan çicek sayısını bizim orada görmemiz gerekiyordu.Bundan dolayı bunun bir düzenlemesi olamaz.
    2.si Oyuncular memnun olmuş deniyor düzenlemede.Darkorbit ekibi oyuncuların memnuniyetini hiçe sayarak suç işliyor.

İyi Forumlar.

Kapı_Yapıyorum... ve TRAKYALI59 bunu beğendi.
  5. IFDSHOCA44

IFDSHOCA44 User

Öncelikle darkorbitin etkinliği değiştirme hakkı vardır. bu kayıt olurken yaptığınız sözleşmede mevcuttur. 2.olarakta memnun oyuncu mevcut bn memnunum açıkçası nedeni ise oyunun dengesini bozmasıydı ve ilk günlerde kastıpım scrap bana yıllar boyu yetecektir. :)

6. N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Eylül 2020
  7. :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Eylül 2020
  8. Richie

Richie User

İnsanları gaza getirip durma be :D :D şimdi ellerinde meşaleler ile seni kovalayacakalr :ASD

9. kendi doldurmuş cukkayı knk atıp tutuyor 4 günde 45 bin scrap kasmış elleriyle emeğiyle başka 4 günde 45 bin kasan görmedim duymadım şimdi bencilliğin dibine vuruyor memnunmuş tabi memnun olur bence hesapları inceleyip aşırı kasanlarıda silsinler 45 bin.emeğiyle dişiyle tırnağıyla aaaa unuttum pardon petide yardım etmiş.

10. 45k kasan zombidir abi, kendisi ölse bile parmakları mausu kullanmaya devam eder.

11. aha vallahada kendi beyanıdır ben demedim ayrıca nasıl kastı onu bile aklım almıyor.

12. Diğer konularda cevapladım. Hakkı veren ıslah etsin, hakkını alamayana hak versin ne diyeyim. Gerçekten böyle şeylere tahammül edemiyorum. Ceza yemek istemiyorum şu zat yüzünden.

13. öyle bir şey mi var kardeşim ya ben kastım bana yeter o zaman silinsin bütün her şey kastıklarımız kazandıklarımız etkinlik tekrar başlatılsın az bir şekilde adaletse adalet bu kasanlar var kasamayanlar var yok öyle ben kastım bana ömür boyu yeter bizler ne yapalım bu şekilde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi maç oynanırken kural değiştirilmez değiştirilicekse sıfırla öyle değiştir burada tyrannos centuruion tasarımı gelirken bir forumda arkadaş etkinliğe gelicek dedi nasıl tahmin etti bilmiyorum o kadar da emindi ama çoğu kişi aldı 30 tlye sonra bi baktık etkinlikte 6 liraya halledeceğimiz şeyi 30 liraya aldık ve 1 günde 20k akik kasmıştım o etkinliğin geldiği gün dediğimiz gibi ya eskisi gibi hal alsın yada silinsin öyle başlatılsın doğru olan budur

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Kullanmış olduğunuz üsluptan ötürü gereken cezai işlem uygulanmıştır. Asıl hesabınızın Forum ve oyun hesabı ile ilgili gerekli inceleme talepleri iletilmiş olup; devamlılığı süren yan hesap kullanarak forum huzurunu bozduğunuz belirtilmiştir.
    Merhaba,

Yapılan güncelleme ile birlikte haritalarda bulunan Yapraklı Kuvars haritalarda ki yoğunluğu azaltılmıştır. Ancak oyuncuların bu şekilde çok daha az olduğunu belirttikleri raporlara eklenmiştir. İlerleyen süreçlerde tekrardan bir güncelleme yapılacağını düşünüyorum.
    Oyuncu arkadaşımızın belirttiği üzerine; Bigpoint etkinlikler üzerinde değişiklik yapma hakkını gizli tutmaktadır. Bu gibi güncellemeler her zaman olabilir. İçerik tamamiyle kaldırıla bilinirdi, bu yönden de bakmak lazım. Açıkca oyuncu olarak bende bu kadar azalacığını düşünmemiştim.

Konu içeriğinde tartışma ortamı yaratmamaya özen gösteriniz. Konu kilitlendikden sonra raporlara eklenecektir. Lütfen içeriklerimize özen gösterilim.

İyi Forumlar Dilerim.

15. Merhaba , çiçekler için düzenleme istiyoruz. Evet belkide önceki sürümde çiçek fazlaydı fakat şimdi mesela bu çiçek miktarı azaltılıp içerigi arttırılabilir misalen eskiden haritada 100 çiçek varken içinden 20 adet cıkıyorken şimdi haritada 20 çiçek olsun içinden 100 adet cıksın :)

16. Richie

Richie User

Saatte 4.600 yaprak kasmış. Karışmazlar bence hesabına, buraya gelip de yani bunu söylemesi ne bileyim :D Artık açık açık :D

17. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Çiçek miktarının azaltılıp normal seviyeye çekilmesi biriktirmenin bu kadar kolay ve hızlı olmasını engellemek içindir. Bu sebeple çiçek biriktirme sizin dediğiniz gibi olduğu takdirde düzenlemenin hiçbir anlamı kalmayacaktır.

İyi forumlar.