Haritalar Boş, Herkes BL Haritasında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Cızz tarafından 2 Ocak 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cızz

Cızz User

Merhaba,

Son zamanlarda oyunda ciddi bir dengesizlik olduğunu düşünüyorum. Eskiden ana haritalar dolu olurdu; herkes yaratık keser, PvP yapar ve oyun çok daha canlıydı. Şu anda ise çoğu ana harita neredeyse tamamen boş ve oyuncuların büyük bölümü sadece BL haritalarında toplanmış durumda.

Bunun en büyük sebeplerinden birinin uridium soğuma sistemi olduğunu düşünüyorum. 1 saat civarında yaratık kestikten sonra uridium kazancı ciddi şekilde düşüyor ve bu da oyuncuları ana haritalardan uzaklaştırıyor. Yeni başlayan veya BL’ye giremeyen oyuncular için oyun ilerlemek yerine beklemeye zorlayan bir yapıya dönüşüyor.
    Bu nedenle soğuma sisteminin kaldırılması ya da en azından ciddi şekilde yumuşatılması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncuların emeklerinin cezalandırılması yerine, oyunda kalmaları ve aktif olmaları teşvik edilmeli.

Bu konuda başka oyuncuların da ne düşündüğünü merak ediyorum. Geri bildirim olarak değerlendirilmesini rica ederim.

İyi oyunlar.

SilentFour ve #HACI€F€# bunu beğendi.
  2. soğuma sisteminden dolayı oluşan bu durum otocuların korunduğu imajını versede bana göre gelişmiş oyuncuların bl ve korsan haritalarını tercih etmeleri gelişmekte olan oyuncular içinde aslında bir avantaj vuran yok döven yok..
    eskiden olsa günlük görevleri bitirene dek 3-5 defa kesilmeye maruz kalırdı.şimdi daha rahat hareket edebiliyorlar.

3. cageboy

cageboy User

Merhabalar eskiden yaklaşık 2010 larda oynardım son zamanlarda hesap kurup devam edim dedim haritaları dolaşıyorum kimseler yok sanki kimse oyunda değil eskisi gibi heyecan verici dolu dolu değil artık benim gördüklerim bunlar tüm oyuncular farklı haritalarda mı artık anlayamadım

4. trenler, hileler, bağlantı kopmaları, laglar ve her şeyin aşırı pahalı olması nedeni ile oyuncular genelde etkinlikler dışında oyuna pek girmiyor artık.

xyzt bunu beğendi.
  5. oyun milleti oyundan soğuttu .oyun milleti soğumaya aldı oyuncularda oyunu soğuyana aldı bence.az önce kapıdayım bağlantım koptu bu çok sık oluyor.bildiğiniz bağlanıyor ekranı gelip bağlanamıyor.eskiden olsa patlardıkda şimdi orda insafmı yaptılarda kaldığın yerden devam ediyorsun anlamadım.ama kaldığın yerden devamda etsen gıcık bir durum.
    bu tür engellemeleri botcular için yaptıklarını en başından beri düşünüyorum ama malesef her zaman dediğim gibi bunlardan etkilenen botlar değil bot olmayanlar.bot ne bilir sinir olmayı açılınca kaldığı yerden devam eder.ama normal oyuncu saç baş yolar sinirlenir klavye mausu kırar.aferim darkorbit böyle devam et der .normal oyuncu kalmayınca hilecilerle botculara hizmet edersin deriz...doğru söyleyenler her zaman 10. köy arar.nerdeydi bu 10. köy:(